niezle wyniki (my fx book) gratkiDamian2 pisze:Ale się cicho po danych zrobiło...

niezle wyniki (my fx book) gratkiDamian2 pisze:Ale się cicho po danych zrobiło...
Damian2 pisze:Ale się cicho po danych zrobiło...
YEAZ pisze:Day trading: cena na edku przetestuje 1.082, może utworzyć się na M5 RGR i do góry poleci, ale ile pipsów zostawiam waszej ocenie, ja będę przesuwał sl po otwarciu L przy 1.082
?Nowy500 pisze:YEAZ pisze:Day trading: cena na edku przetestuje 1.082, może utworzyć się na M5 RGR i do góry poleci, ale ile pipsów zostawiam waszej ocenie, ja będę przesuwał sl po otwarciu L przy 1.082
ele teraz to lapanie nozy albo gwiazdek ninja
"po otwarciu "L" to mnie zaintrygowalo. L to zaj..ste ryzyko terazYEAZ pisze:?Nowy500 pisze:YEAZ pisze:Day trading: cena na edku przetestuje 1.082, może utworzyć się na M5 RGR i do góry poleci, ale ile pipsów zostawiam waszej ocenie, ja będę przesuwał sl po otwarciu L przy 1.082
ele teraz to lapanie nozy albo gwiazdek ninja
RSI nie wie, czy rynek jest wykupiony, czy jaki.YEAZ pisze:Przy tak wykupionym rynku RSI(14) w ogóle zastanawiam się czy zechcą testować, bynajmniej powinni
obnizyli stopy procentowe kolego, ponadto wolumen z cme wskazuje na spadki, zauwaz ze tak wysokie wykupienie rynku i wskaznik rsi swiadcza tez o sile trendu, w tym wypadku spadkowego. to nie bedzie konsolidacja w ktorej bandy rsi swiadcza o wykupieniu/wyprzedaniuYEAZ pisze:Przy tak wykupionym rynku RSI(14) w ogóle zastanawiam się czy zechcą testować, bynajmniej powinni