DayTrading: Wtorek 08.03.2016
Re: DayTrading: Wtorek 08.03.2016
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
prawda , nie inaczejfx-technik pisze:Bo nie gra się short, gdy cena rośnie - proste, nieprawdaż?majkel79 pisze:ch....wofx-technik pisze:Jak się mają shorty na ropie?

Może tak?fx-technik pisze:Jak się mają shorty na ropie?

A co do tego wzrostu to:
(...)Na poniedziałkowe wzrosty notowań wpłynęła też zapewne wypowiedź ministra energetyki Zjednoczonych Emiratów Arabskich Suhaila ibn Muhammada al-Mazrui, który powiedział: Obecna cena baryłki zaczyna zmuszać cały świat do zamrożenia produkcji i sądzę, że to zamrożenie wchodzi w życie w chwili, kiedy to mówię(...) - http://www.money.pl/gielda/surowce/wiad ... 34794.html
trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Na podstawie czego tak uważasz ?majkel79 pisze:
prawda , nie inaczejtrzeba też obserwować fundamenty co w trawie piszczy a technika dodatkowo robi swoje (wyprzedanie jak cholera)
na brent osiągnięto 161,8 - stąd realizacja zysków
- fx-technik
- Fanatyk
Dlaczego?Bemowo1 pisze:na brent osiągnięto 161,8 - stąd realizacja zysków
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Kto je ma niech odpowiada.fx-technik pisze:Jak się mają shorty na ropie?

Ja miałem wczoraj. Zamknęło z zyskiem jak spałem ok. 3 w nocy.

The only way is up
gbp/aud - wrzucałem parę dni temu wykres, teraz taka luźna projekcja, możliwy double bottom
albo zanegują i pocisną go dalej w dół. Jakby nie było, warty obserwacji 

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Na Edziu dziś było stuknięcie w ostatni szczyt; jeśli przebrniemy przez ten oporek, to można chyba ładować kolejne elki od okolic 1.1050. W grze pozostaje strefa 1.1130-1150, o której pisałam wczoraj.
- fx-technik
- Fanatyk
Mnie też już na S nie wygląda.melpomena pisze:Na Edziu dziś było stuknięcie w ostatni szczyt; jeśli przebrniemy przez ten oporek, to można chyba ładować kolejne elki od okolic 1.1050. W grze pozostaje strefa 1.1130-1150, o której pisałam wczoraj.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !