DayTrading: Wtorek 01.03.2016
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: DayTrading: Wtorek 01.03.2016

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
siux pisze:@fx-technik mogę wiedzieć dlaczego masz cenę wti przestawioną w górkę o jakieś 76 centów?
To cena spot z AM. tak właściwie to inne ceny są przestawione

- fx-technik
- Fanatyk
oswarek,
Krzywdę ci zrobili, a właściwie sam sobie zrobiłeś, jeżeli nie umiesz samodzielnie podejmować decyzji,
tylko polegasz na sygnałach od innych.
Nie powinieneś wogóle zajmować się tradingiem w takiej sytuacji.
Krzywdę ci zrobili, a właściwie sam sobie zrobiłeś, jeżeli nie umiesz samodzielnie podejmować decyzji,
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
w CNBC, w Bloomberg TV wszędzie rozmawiają i pokazują przestawione ceny tylko dadas i jego wyznawcy mają prawidłoweshogomad pisze:siux pisze:@fx-technik mogę wiedzieć dlaczego masz cenę wti przestawioną w górkę o jakieś 76 centów?

start 11.2015
podejmuje samodzielnie decyzje na podstawie różnych wskaznikow/sygnalów/przemyslen/prognoz itd... ale decyzja jest moja...fx-technik pisze:oswarek,

Kolega wyżej gra w gre. Czasem lubię postrzelać w sobotę także zapraszam 

“Whether you think you can, or you cannot, you are right.” - Henry Ford
- fx-technik
- Fanatyk
Jak się Futures rolują, to dociągają do Spot.Wycinanka pisze:w CNBC, w Bloomberg TV wszędzie rozmawiają i pokazują przestawione ceny tylko dadas i jego wyznawcy mają prawidłoweshogomad pisze:siux pisze:@fx-technik mogę wiedzieć dlaczego masz cenę wti przestawioną w górkę o jakieś 76 centów?
Mój broker pokazuje ceny Spot.
Dlatego mam takie ceny na wykresie.
Cena Spot uwzględnia już rolowania.
Kapisz?
-- Dodano: 01 mar 2016, 19:21 --
Listonosz!oswarek pisze:podejmuje samodzielnie decyzje na podstawie różnych wskaznikow/sygnalów/przemyslen/prognoz itd... ale decyzja jest moja...fx-technik pisze:oswarek,
Nie powinieneś wogóle zajmować się tradingiem w takiej sytuacji.a ty sie zajmujesz trolowaniem na forach a nie tradingiem...
zreszta wyniki mowia same za siebie... nigdy nie rozumiem tego napinania sie... wynik to wynik
Nie pożałujesz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Wydaje się, że zrzucą trochę daxa na koniec. Dadas listonosz 

Myslicie, ze swieczka M za luty na edku to... spadajaca gwiazda i lecimy do piachu z edwardem? 
Bo ja mysle zupelnie inaczej - eur power marzec
-- Dodano: 01 mar 2016, 20:48 --

Bo ja mysle zupelnie inaczej - eur power marzec

-- Dodano: 01 mar 2016, 20:48 --
Ja tez lubie, Janusz Korwin HighendBeQuiet pisze:Kolega wyżej gra w gre. Czasem lubię postrzelać w sobotę także zapraszam
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Stały bywalec
Kolego fx-technik. Czy Twoja metoda sprawdza się na wyższych TF? Sprawdzałeś to może? Jeśli tak, to chętnie bym Cię "głębiej posłuchał" Może coś z tego ugryzę.