DayTrading: Wtorek 01.03.2016
Re: DayTrading: Wtorek 01.03.2016
Dadas
Udostępniasz gdzieś ten swój control Panel?
Chciałbym sobie sprawdzić jego funkcjonalność ale nie mogę znaleźć.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- fx-technik
- Fanatyk
EA ci nie dam.jen-yy pisze:Dadas
Reszta to poszczególne wskaźniki.
Listonosz będzie za jakiś moment.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
Surowce szykują się na odwrót. Ropa 25$. Ktoś na longach?
serdeczne dzięki.fx-technik pisze:EA ci nie dam.jen-yy pisze:Dadas
Reszta to poszczególne wskaźniki.
Listonosz będzie za jakiś moment.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
moim zdaniem takiej ceny to już nie będzieCarlosFX pisze:Surowce szykują się na odwrót. Ropa 25$. Ktoś na longach?
ja na longach

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
[quote=
Jaki X czasu cię interesuje?[/quote]
mnie rano zawsze ok 6 interesuje czy złapie swoje 10 pipsow TP, majac SL 100pipsow... i niestety musze wiedziec czy dac kup czy sprzedaj... musze utrzymywac skutecznosc powyzej 91% plus zwiekszanie stawki po stracie i zmniejszanie po TP razem daje mi okolo 10% na + w miesiacu.. tak i nie chce czekac na sygnal caly dzien bo bym sie wykonczyl... w stopce mam link do fxbooka gdzie jestem na plus od paru miechow(stawki sa nie zgodne z systemem ze wzgledu na zmiany kapitalu)... swoja przewage probuje utrzymac tym ze EURUSD po ok 8-9 jeszcze szuka kierunku i lubi ruszyc po 10 pipsow w kazda storne ale nie zawsze tak jest i poprostu chce danego dnia wiedziec czy pojdzie w gore czy w dol... wiec interesuje mnie tyle czasu ile potrzebuje zlapac 10 pipsow... i dlatego cenie sobie opinie typu bedzie konsola wtedy stosuje taki np stoch... albo jest silny trend to wtedy jade z srednimi.... caly dzien patrze na to forum zeby okreslic czego sie spodziewac na nastepny dzien.. i wiem ze zysk musi byc wiekszy od straty a wskazniki to wykres pokazany w inny sposob..
Jaki X czasu cię interesuje?[/quote]
mnie rano zawsze ok 6 interesuje czy złapie swoje 10 pipsow TP, majac SL 100pipsow... i niestety musze wiedziec czy dac kup czy sprzedaj... musze utrzymywac skutecznosc powyzej 91% plus zwiekszanie stawki po stracie i zmniejszanie po TP razem daje mi okolo 10% na + w miesiacu.. tak i nie chce czekac na sygnal caly dzien bo bym sie wykonczyl... w stopce mam link do fxbooka gdzie jestem na plus od paru miechow(stawki sa nie zgodne z systemem ze wzgledu na zmiany kapitalu)... swoja przewage probuje utrzymac tym ze EURUSD po ok 8-9 jeszcze szuka kierunku i lubi ruszyc po 10 pipsow w kazda storne ale nie zawsze tak jest i poprostu chce danego dnia wiedziec czy pojdzie w gore czy w dol... wiec interesuje mnie tyle czasu ile potrzebuje zlapac 10 pipsow... i dlatego cenie sobie opinie typu bedzie konsola wtedy stosuje taki np stoch... albo jest silny trend to wtedy jade z srednimi.... caly dzien patrze na to forum zeby okreslic czego sie spodziewac na nastepny dzien.. i wiem ze zysk musi byc wiekszy od straty a wskazniki to wykres pokazany w inny sposob..
To wkleiłem o 14tej z hakiem, tak?
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/124809
Co tam widzisz?
Zaznaczyłeś kilka poziomów, jakies kreski pociągnięte po wykresie przy nr 132
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/124809
Co tam widzisz?
Zaznaczyłeś kilka poziomów, jakies kreski pociągnięte po wykresie przy nr 132
- fx-technik
- Fanatyk
No to masz problem.oswarek pisze:mnie rano zawsze ok 6 interesuje czy złapie swoje 10 pipsow TP, majac SL 100pipsow... i niestety musze wiedziec czy dac kup czy sprzedaj... musze utrzymywac skutecznosc powyzej 91% plus zwiekszanie stawki po stracie i zmniejszanie po TP razem daje mi okolo 10% na + w miesiacu.. tak i nie chce czekac na sygnal caly dzien bo bym sie wykonczyl... w stopce mam link do fxbooka gdzie jestem na plus od paru miechow(stawki sa nie zgodne z systemem ze wzgledu na zmiany kapitalu)... swoja przewage probuje utrzymac tym ze EURUSD po ok 8-9 jeszcze szuka kierunku i lubi ruszyc po 10 pipsow w kazda storne ale nie zawsze tak jest i poprostu chce danego dnia wiedziec czy pojdzie w gore czy w dol... wiec interesuje mnie tyle czasu ile potrzebuje zlapac 10 pipsow... i dlatego cenie sobie opinie typu bedzie konsola wtedy stosuje taki np stoch... albo jest silny trend to wtedy jade z srednimi.... caly dzien patrze na to forum zeby okreslic czego sie spodziewac na nastepny dzien.. i wiem ze zysk musi byc wiekszy od straty a wskazniki to wykres pokazany w inny sposob..fx-technik pisze: Jaki X czasu cię interesuje?
fxtechnik mialem mniejszy problem jak goscie ktorzy cos pokazywali mieli jeszcze checi tutaj pisac a teraz pewnie szkoda im czasu bo fxtechnik wali post za postem typu... zysk>>strata... rynek wszystko powie.. itd.. a nie wnosza one nic do jakiejkolwiek dyskusji na temat tego co bedzie... chociaz twoi uczniowie sie na cos przydaja.. bo jak juz cos napisza to jade w druga strone 

- fx-technik
- Fanatyk
No to masz jeszcze większy problem.oswarek pisze:fxtechnik mialem mniejszy problem jak goscie ktorzy cos pokazywali mieli jeszcze checi tutaj pisac a teraz pewnie szkoda im czasu bo fxtechnik wali post za postem typu... zysk>>strata... rynek wszystko powie.. itd.. a nie wnosza one nic do jakiejkolwiek dyskusji na temat tego co bedzie... chociaz twoi uczniowie sie na cos przydaja.. bo jak juz cos napisza to jade w druga strone