FxPro (ECN) - wątek II
Re: FxPro (ECN) - wątek II
U mnie na realu-2 jest OK.
Problem został zgłoszony w zeszłym tygodniu do FxPro - ponoć to już poprawili ale błąd znów powrócił więc niestety nie mam innej rady jak poczekać aż się z tym uporają. O problemie wiedzą i na pewno nad nim pracują.
Problem został zgłoszony w zeszłym tygodniu do FxPro - ponoć to już poprawili ale błąd znów powrócił więc niestety nie mam innej rady jak poczekać aż się z tym uporają. O problemie wiedzą i na pewno nad nim pracują.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Już naprawili
U mnie też jest już ok raposo dzięki za interwencje To teraz trzeba by zarobić parę $
Witam. Chciałbym zapytać o czas/koszt przelewów z/do mbanku.
Witaj,Lewar1000 pisze:Witam. Chciałbym zapytać o czas/koszt przelewów z/do mbanku.
FxPro oferuje dwa banki w Polsce - BZ WBK i Pekao. Z mojego doświadczenia przelewy zdecydowanie szybciej księgowane są w WBK - do dwóch dni roboczych. W przypadku Pekao to nawet 3-5 dni. Wypłaty zazwyczaj księgowane są w 2-3 dni niezależnie od tego, gdzie mamy konto bankowe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
miesiąc od reklamacji a świeczki nadal fałszywe
Wiedzą o problemie i na pewno nad nim pracują lub mają go na liście "to do". Przypomnę im o tym w najbliższym czasie.Damian77 pisze:miesiąc od reklamacji a świeczki nadal fałszywe
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
kolejny miesiąc i nadal nic - obsługa klienta i rozpatrywanie reklamacji level zeroraposo pisze:Wiedzą o problemie i na pewno nad nim pracują lub mają go na liście "to do". Przypomnę im o tym w najbliższym czasie.Damian77 pisze:miesiąc od reklamacji a świeczki nadal fałszywe
Jak wyglądają depozyty zabezpieczające w fxpro? Szukałem na stronie ale nigdzie nie ma tabelki.
Jest tabelka. Wejdź na stronę główną FxPro Handel wybierasz kategorię instrumentów.Marcifx pisze:Jak wyglądają depozyty zabezpieczające w fxpro? Szukałem na stronie ale nigdzie nie ma tabelki.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu