Pzdr
Udanego wypoczynku, i nie przesadzaj z tymi masażaminiceone pisze:Eurpln tak jak pisalem od kilku tygodni osiagnal moj target pierwszy na 4.3300, 3 pozycje S z 5 zostaly zamkniete, reszta zabezpieczona, jak zwykle eurpln mnie nie zawiodl i w przeciagu 2-3 tygodni dal 2 miesieczna wyplate sredniatak jak pisalem ja spizdalam na dluzsze wakacje, w tym roku Tajlandia. Do pogadania za okolo 2 miesiace
powodzonka
Pzdr
Ja czekam na 4,16, tam jest kasaniceone pisze:Eurpln tak jak pisalem od kilku tygodni osiagnal moj target pierwszy na 4.3300, 3 pozycje S z 5 zostaly zamkniete, reszta zabezpieczona, jak zwykle eurpln mnie nie zawiodl i w przeciagu 2-3 tygodni dal 2 miesieczna wyplate sredniatak jak pisalem ja spizdalam na dluzsze wakacje, w tym roku Tajlandia. Do pogadania za okolo 2 miesiace
powodzonka
Pzdr
po 36-37$ zmieniamy kierunek na 30$shogomad pisze:ropa właśnie atakuje 35$ - mocna przebitka to 37$ jak w banku. Obrona to konsola z dołem w okolicach 27$ warto patrze c co zrobi
Po mojemu na obecną chwilę to korekta będzie na 35,55, no ale zobaczy sięm3l0n pisze:po 36-37$ zmieniamy kierunek na 30$shogomad pisze:ropa właśnie atakuje 35$ - mocna przebitka to 37$ jak w banku. Obrona to konsola z dołem w okolicach 27$ warto patrze c co zrobi
Jeżeli wybije się ponad 35 (Spot), to 37 jest w zasięgu (Spot AM).siux pisze:Po mojemu na obecną chwilę to korekta będzie na 35,55, no ale zobaczy sięm3l0n pisze:po 36-37$ zmieniamy kierunek na 30$shogomad pisze:ropa właśnie atakuje 35$ - mocna przebitka to 37$ jak w banku. Obrona to konsola z dołem w okolicach 27$ warto patrze c co zrobi
Po falach jadę, poprzednio 1=3 i teraz też tak liczę. O zjeździe do 27 czy 30 to ja nawet w tej chwili nie myślę, lecz o jakiejś korekcie.fx-technik pisze: Jeżeli wybije się ponad 35 (Spot), to 37 jest w zasięgu (Spot AM).