@Highend - mnie bulwersuje tylko styl wypowiedzi co poniektórych userów, a co do kursów walut... cóż, dla mnie może być 0.70 na E/U i 1.4 na E/G, lata mi to koło pióra.
"Z rok temu" zabrzmiało jak tydzień temu, nie jesteś pacanem, więc się zastanów, czy z perspektywy tamtego czasu bardziej prawdopodobny byłby scenariusz wzrostowy, czy spadkowy (najlepiej, pokaż mi tego posta).
To jest przypadłość 3/4 userów z działu DT - "pisałem", "mówiłem", "pokazywałem". Tutaj jest taka swoista przepychanka, kto ma więcej racji, ponieważ swoich pełnych statów nikt nie udostępnia, pozostaje tylko tylko statystyka w posiadaniu racji.
Ale racją w sklepie się nie zapłaci
Są tutaj tacy, którzy mają "parcie na szkło", ja jestem na rewersie, mnie interesują tylko dwie rzeczy z tego działu:
- malunki, bo na 10 trafi się 1 który mi się przyda
- analizy fundamentalne (ukłon w stronę MrD), do mojej gry nieprzydatne, ale warto wiedzieć co w trawie piszczy.
Oczywiście, czasem daję się ponieść, widząc jakie herezje wypisują tutaj niektórzy miszczowie, ale summa summarum -najlepiej być biernym obserwatorem, niech splendor spijają inni
E/G i TF MN - obstawiłbym konsolę w tym zakresie cenowym, wejście w strefę i retest TL, ale później raczej będzie badanie górnej bandy kanału.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.