DayTrading: Piątek 26.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 26.02.2016
Witam,
Dziwi mnie ze takie Wielkie forum a nie ma wsparcia dla tapatalka:) dzial dt a co drugi trzyma tu pozycje od xx czasu czepiacie sie ludzi co skubia rynek na co wy musicie wyczekiwac dni i tygodnie a nawet sa tacy co wchodza w pozycje i nie wiedzac co dalej poczac....
-- Dodano: 27 lut 2016, 01:08 --
Po co komu sprawdzac statement skoro widac po startegii ze zarabia czepiacie sie highenda ze gra na demo a ja stawiam banke ze 90% tutaj gra na demo a pozostala reszta cos tam zaglada tutaj bo to jest dawca sygnalow
-- Dodano: 27 lut 2016, 01:19 --
fx-technik jedzie ze swoja strategia ale niektorych boli ze nie jest dawca sygnalow tylko ze wiekszosc nie kuma no bo nie wiedza co poczac jak zniknal nowy123 biedna zaba z calym szacunkiem wspiera dzieci we mgle☺
Dziwi mnie ze takie Wielkie forum a nie ma wsparcia dla tapatalka:) dzial dt a co drugi trzyma tu pozycje od xx czasu czepiacie sie ludzi co skubia rynek na co wy musicie wyczekiwac dni i tygodnie a nawet sa tacy co wchodza w pozycje i nie wiedzac co dalej poczac....
-- Dodano: 27 lut 2016, 01:08 --
Po co komu sprawdzac statement skoro widac po startegii ze zarabia czepiacie sie highenda ze gra na demo a ja stawiam banke ze 90% tutaj gra na demo a pozostala reszta cos tam zaglada tutaj bo to jest dawca sygnalow
-- Dodano: 27 lut 2016, 01:19 --
fx-technik jedzie ze swoja strategia ale niektorych boli ze nie jest dawca sygnalow tylko ze wiekszosc nie kuma no bo nie wiedza co poczac jak zniknal nowy123 biedna zaba z calym szacunkiem wspiera dzieci we mgle☺
Sporo umoczyleś? Czy tak bez celu sobie gadasz?
Tylko obserwuje i wnioskuje...
Ciekawą porę sobie wybrałeś na takie przemyślenia. Udanego weekndu.
A możesz zapodać linka do artykułu co wspominałeś o tych ujemnych stopach w Euro i Japonii ?MR. D pisze:Ciekawą porę sobie wybrałeś na takie przemyślenia. Udanego weekndu.
Z góry dzięki
tak jestem gluchy i slepy ----Kusus pisze:Wiesz że drukowane litery w internecie oznaczają krzyk?doktorek pisze:TAK JAK PISALEM WCZORAJ SYSTEM DADASA ZE JEST DOBRY ALE POSWIECIC TRZEBA DUZO CZASU I NIE MOZNA ODEJSC OD KOMPA --- ZAS SYSTEM PANA ZABY JEST TEZ DOBRY BO MOZNA ZAJAC POZYCJE I SPOKOJNIE CZEKAC POPIJAJAC KAWE ---- OCZYWISCIE TRZEBA TEZ WIEDZIEC GDZIE POSTAWIC STOPA --- JESLI PAN ZABA WCZORAJ POSTAWIL STOPA 1,1065 TO GO WYWALILO I TRZEBA ODNAWIAC POZYCJE ALE TO TEZ KOSZTUJE PODSUMUJAC ZYSK MA BYC WIEKSZY OD STRATY I O TO CHODZI
Zatem czemu krzyczysz? Jesteś głuchoniemy czy nie wiesz co to jest CapsLock?
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
A może iście szatański plan EUR:GBP:USD = 1:1:1 

- fx-technik
- Fanatyk
I co wtedy?andrut pisze:A może iście szatański plan EUR:GBP:USD = 1:1:1
EARTH COIN? (ECO)
Tzn. że handel międzyplanetarny już wkrótce!
Tylko patrzeć kiedy się dowiemy, że MiB to nie tylko film sci-fi.
-- Dodano: 27 lut 2016, 13:10 --
Jeżeli szukamy pipsów na korekcie impulsu (targu), to najpierw musimy się
zorientować, czy grubasy już kupują, czyli potrzebujemy zobaczyć hak, 123, czyli np.
jak na screenie LL-HH-HL (Dołek - Szczyt - Wyższy dołek) i sygnał odbicia od tego wyższego dołka.
Np. pin, marubozu, engulfing, coś z PA. Dopiero wtedy mamy trade, tu za 17-20 pips, zależnie jak tanio kupimy. -- Dodano: 27 lut 2016, 13:12 --
Jeżeli szukamy pipsów pod kontynuację, czyli potwierdzenie targu: To szukamy okazji do sprzedania jak najdrożej: -- Dodano: 27 lut 2016, 13:34 --
Widzicie, dlaczego tu nie było okazi do kupna "tanich jabłek"? Ponieważ wywtworzył się nowy niższy dołek, kiedy cena spadała po pullbacku.
To jest właśnie różnica pomiędzy zgadywaniem, a czytaniem rynku.
Czy takie podejście daje nam 100% skuteczności?
Nie wiem, myślę że to kwestia czasu i ilości wykonanych transakcji.
Ufam, że można się mocno zbliżyć do 100%.
Niemniej, jednak samodyscyplina daje nam powyżej 60%, a to już jest dużo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Pisalem o tym z rok temu. Ze parytet bedzie ale na eurgbp.andrut pisze:A może iście szatański plan EUR:GBP:USD = 1:1:1
Pamietam, ze Cajto byl tym zbulwersowany i reszta forum sie smiala. W stopce mam 0.80 co prawie juz zostalo zrobione...
Ty dodales ze eur = gbp = usd a wiec trzy parytety...

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami