ksftrade pytanie
ksftrade pytanie
witam
czy ma ktos jakies uwagi odnośnie ksftrade ? czy ktoś z nimi działał i popłynął? co jeśli jest u nich saldo ujemne czy mogą żądać uzupełnienia? czy są notyfikowani przez KNF? czy jest to stp czy market maker ? z góry dzięki za odp
czy ma ktos jakies uwagi odnośnie ksftrade ? czy ktoś z nimi działał i popłynął? co jeśli jest u nich saldo ujemne czy mogą żądać uzupełnienia? czy są notyfikowani przez KNF? czy jest to stp czy market maker ? z góry dzięki za odp
Re: ksftrade pytanie
Witaj,
Nie grałem tam ale przeglądałem ich stronę jakiś czas temu.
Mają w ofercie konta MM (stałe/zmienne spready) i ECN. Ale najlepsze jest to jak tłumaczą słowo spread na polskiej wersji strony:
http://www.ksftrade.com/pl/accounts-deposit-range
"stałe rozstępy"
"zmienne rozstępy"
Jakbym oglądał "Wstydliwe choroby" na TLC
.
Na notyfikację KNFu nawet nie licz. Rejestracja na:
Nie grałem tam ale przeglądałem ich stronę jakiś czas temu.
Mają w ofercie konta MM (stałe/zmienne spready) i ECN. Ale najlepsze jest to jak tłumaczą słowo spread na polskiej wersji strony:
http://www.ksftrade.com/pl/accounts-deposit-range
"stałe rozstępy"
"zmienne rozstępy"
Jakbym oglądał "Wstydliwe choroby" na TLC

Na notyfikację KNFu nawet nie licz. Rejestracja na:
Jeśli ktoś lubi ryzyko pozahandlowe...MARSHALL SOFTWARE LTD.,
THE MASON COMPLEX, 19&20 , P.O BOX 14052,
THE VALLEY, ANGUILLA.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
keystock.com , markets.com ,ksftrade.com są to firmy które zarabiają na tym jak stracisz swój depozyt. Markets.com już niejednego klienta uwalił na grubą kasiorę.Te spółki są ze sobą powiązane.pawel103 pisze:witam
-
- Pasjonat
Że też Wam się chce szukać takich wynalazków. To tak jak z dobrym fryzjerem. Chodzimy do niego od lat, mamy do niego zaufanie a i tak szukamy czegoś nowego. potem katastrofa bo zamiast pasemek wychodzi wodospad, skóra jest podrażniona a o efekcie końcowym lepiej nie mówić. Do tego 1,5 h zmarnowane.
Radzę trzymać się daleko jak to tylko możliwe.
Broker nie regulowany, mimo, że w rozmowach podają, że mają licencję brytyjską.
Nie jest to prawda, brytyjski nadzór ostrzega przed tą firmą:
http://www.financemagnates.com/forex/re ... ksf-trade/
Broker nie regulowany, mimo, że w rozmowach podają, że mają licencję brytyjską.
Nie jest to prawda, brytyjski nadzór ostrzega przed tą firmą:
http://www.financemagnates.com/forex/re ... ksf-trade/
Przeczytałem powyższe posty i dzięki za info.
Wczoraj ich przedstawiciel do mnie dzwonił. Muszę przyznać, że ten akurat miał naprawdę niezłą gadkę. Żadnego głupiego bajerowania. Zagaduje klienta na czym lubi grać, a co sądzi np. o ropie lub złocie i w głosie słychać prawdziwe zainteresowanie. Facet ma przyszłość w sprzedaży telefonicznej.
Mnie akurat i tak nie da się zbajerować bo mam swoje wytyczne i jestem okropnym sceptykiem. Przede wszystkim broker, który już jakiś czas istnieje, ma dobrą opinie i dobre warunki. O KSF nie słyszałem dotąd więc ... sorry. Po tym co przeczytałem w powyższych postach tym bardziej
Ogólnie mam wrażenie, że przedstawiciel zmierzał do namówienia mnie do kupna debiutu tej spółki z Arabii Saudyjskiej należącej do Saudów i zajmującej się wydobyciem ropy . W rozmowie było tylko lekkie nawiązanie do debiutu i na razie żadnego namawiania.
Pytanie skąd mają do mnie namiar ? Obstawiam, że podobnie jak w przypadku SkyFx od Irona.
Czy można jakoś walczyć z tym sprzedawaniem danych ? Jakoś to zablokować ?
PS. Oczywiście twierdzą, że są brokerem brytyjskim. A tłumaczenie ich strony na polski to chyba z użyciem google tłumacza

Wczoraj ich przedstawiciel do mnie dzwonił. Muszę przyznać, że ten akurat miał naprawdę niezłą gadkę. Żadnego głupiego bajerowania. Zagaduje klienta na czym lubi grać, a co sądzi np. o ropie lub złocie i w głosie słychać prawdziwe zainteresowanie. Facet ma przyszłość w sprzedaży telefonicznej.
Mnie akurat i tak nie da się zbajerować bo mam swoje wytyczne i jestem okropnym sceptykiem. Przede wszystkim broker, który już jakiś czas istnieje, ma dobrą opinie i dobre warunki. O KSF nie słyszałem dotąd więc ... sorry. Po tym co przeczytałem w powyższych postach tym bardziej

Ogólnie mam wrażenie, że przedstawiciel zmierzał do namówienia mnie do kupna debiutu tej spółki z Arabii Saudyjskiej należącej do Saudów i zajmującej się wydobyciem ropy . W rozmowie było tylko lekkie nawiązanie do debiutu i na razie żadnego namawiania.
Pytanie skąd mają do mnie namiar ? Obstawiam, że podobnie jak w przypadku SkyFx od Irona.
Czy można jakoś walczyć z tym sprzedawaniem danych ? Jakoś to zablokować ?
PS. Oczywiście twierdzą, że są brokerem brytyjskim. A tłumaczenie ich strony na polski to chyba z użyciem google tłumacza

Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Jak następnym razem zadzwonią, a zadzwonią na pewno, to zapytaj o numer licencji... Bardzo ciekawe rzeczy wtedy opowiadająMarioDM pisze: PS. Oczywiście twierdzą, że są brokerem brytyjskim. A tłumaczenie ich strony na polski to chyba z użyciem google tłumacza

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Mają zadzwonić w poniedziałek, więc zapytamraposo pisze: Jak następnym razem zadzwonią, a zadzwonią na pewno, to zapytaj o numer licencji... Bardzo ciekawe rzeczy wtedy opowiadają

Trust no bit**es.
Daj znać. Ja już poznałem 5 różnych odpowiedzi na to pytanie więc jestem ciekaw czy mają jakąś szóstą...MarioDM pisze:Mają zadzwonić w poniedziałek, więc zapytamraposo pisze: Jak następnym razem zadzwonią, a zadzwonią na pewno, to zapytaj o numer licencji... Bardzo ciekawe rzeczy wtedy opowiadają

-- pn 22-02-2016, 18:22 --
Dzwonili dziś "nowi"... Nowi tylko z nazwy, bo adres 'drugiej' siedziby się pokrywa z KSFTrade - co ciekawe, nie pokrywa się już nazwa.
http://alphafinex.com
Na samym dole:
http://www.ksftrade.com/contact-usThe website is operated by ALPHA FINEX LTD, address: 3rd FLOOR C&H TOWERS CORNER OF GREAT MARLBOROUGH & GREAT GEORGE STREETS ROSEAU 00152 COMMONNWEALTH OF DOMINICA. ALPHA ADVANCED INNOVATION LIMITED, address: 20-22 WENLOCK ROAD LONDON UNITED KINGDOM N1 7GU, serves as a payment service for ALPHA FINEX LTD.
MARSHALL SOFTWARE LTD.,
THE MASON COMPLEX, 19&20 , P.O BOX 14052,
THE VALLEY, ANGUILLA.
MARSHALL ADVANCED INNOVATION LTD.,
20-22 WENLOCK ROAD,
LONDON, N1 7GU,UK
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
KSF jak na razie nie zadzwonił. Dzwonili do mnie za to dziś od brokera o nazwie Top Trader, o ile dobrze zapamietałem. Miałem dostać ich wizytówkę na maila, ale nic nie doszło. Wiem o nich tylko, że prowadzą handel na akcjach chyba z USA. O forexie mówią : hazard.
Tak jakby kupno akcji było gwarancją bezpieczeństwa
Bezpieczna inwestycja to jedynie lokata bankowa do wysokości 100% gwarancji bankowych. Ewentualnie kupno ziemi. Każda inna inwestycja obciążona jest ryzykiem straty 100%. Ziemia też w sumie ma takie ryzyko z powodu nacjonalizacji w wyniku wojny lub rewolucji.
Tak jakby kupno akcji było gwarancją bezpieczeństwa

Bezpieczna inwestycja to jedynie lokata bankowa do wysokości 100% gwarancji bankowych. Ewentualnie kupno ziemi. Każda inna inwestycja obciążona jest ryzykiem straty 100%. Ziemia też w sumie ma takie ryzyko z powodu nacjonalizacji w wyniku wojny lub rewolucji.
Trust no bit**es.