fakty faktami jak mówiłem wcześniejfx-technik pisze:Chciałem z tego 20, mam 20:Reszta Be i zobaczymy.
-- Dodano: 23 lut 2016, 16:55 --
Wystarczające, żeby dobrze zarobić.św. Franciszek pisze:tylko co to za wzrosty..

fakty faktami jak mówiłem wcześniejfx-technik pisze:Chciałem z tego 20, mam 20:Reszta Be i zobaczymy.
Wystarczające, żeby dobrze zarobić.św. Franciszek pisze:tylko co to za wzrosty..
PipsKong pisze:fakty faktami jak mówiłem wcześniejfx-technik pisze:Chciałem z tego 20, mam 20:Reszta Be i zobaczymy.
Wystarczające, żeby dobrze zarobić.św. Franciszek pisze:tylko co to za wzrosty..![]()
Brawo Tyfx-technik pisze:Chciałem z tego 20, mam 20:Reszta Be i zobaczymy.
Wiesz, jakoś mi to nie przeszkadza.św. Franciszek pisze:Chodziło mi o interwał czasowy. Na minutowym może widać te wzrosty
No ale gratuluje techniki, zarobku i ryzyka podjętego !!
Cierpliwości. Trzeba poczekać na sygnał końca korekty.Tomasz196407 pisze:Kusus, tam na nzdusd nie ma impulsu
Mam rozumieć że skoro nie chcesz wrzucić statamentu z 3/6 miesięcy i wcześniej nie chcwaliles się żadnym zarobkiem to znaczy że to co pokazales to jest twoja poerwsza zarobiona kasa na FX tak? Chcesz nam pokazać że umiesz zarabiać czy co? Czy może że ten trejd z którego wyciagnales 1200 zł musiał mieć dwa razy większy SL niż TP skoro obsuwa była na 30 pipsow?fx-technik pisze:Wiesz, jakoś mi to nie przeszkadza.św. Franciszek pisze:Chodziło mi o interwał czasowy. Na minutowym może widać te wzrosty
No ale gratuluje techniki, zarobku i ryzyka podjętego !!
Wiem ile ryzykuję i wiem co się dzieje na wykresie.
Oraz, nie ryzykuję całego swojego majątku!
A zarobek jest dzienny, z dzisiaj.
Ok , nie ma sprawyKusus pisze:Cierpliwości. Trzeba poczekać na sygnał końca korekty.Tomasz196407 pisze:Kusus, tam na nzdusd nie ma impulsu
Będzie up imo i to już niedługo. Zgodnie z projekcja.