Jak powszechnie wiadomo -
adrianoforex to użytkownik, który ma na tym forum kilka kont i z każdego pisze równie głupie i niestworzone historyjki. Wydaje mi się, że pozostali użytkownicy powinni wiedzieć, dlaczego tak jest i z czego to wynika. Pozostałe jego konta to:
monikaforexpolska (obecnie używane),
prawnik i
rysiekmilioner, co zostało udowodnione w dzienniku
adrianoforex. Z tym, że pierwsze konto tego użytkownika powstało dużo wcześniej

Wcześniej nawet niż moje konto. Sam
prawnik pisał o sobie:
prawnik pisze:Tak, tak. Na tym forum jestem praktycznie od samego początku z roczna przerwa wymuszona banem. Ja w latach 2007_2009 też byłem atakowany za swój system, który zrobił kilka tysięcy procent. Niestety niewiele się zmienia. Nadal rządzą mistrzowie teoretycy albo królowie mikołowie. Czemu nie widać was w konkursach za prawdziwa kasę albo odparCie z nich po chwili. Nie szło bianie to zaczyna się mentoring, szkolenia. Innym pity kradną patrz szwajcar.a każdy kto ma inne zdanie to wróg nr 1. Mało to już odeszło stąd ludzi, którzy na prawdę zarabiali. Co do szwajcara to nie piszcie bzdur tylko przeczytajcie str 5 do 8 w jego wątku. Większość czasu gra gridem
Jako, że w latach 2007 - 2009 byłem dość aktywny na forum, bardzo dobrze pamiętam, kto wtedy robił syf na forum taki sam jak adrianoforex, grał gridem, pisał posty o Wall Street, a także przedstawił system "który zarobił kilka tysięcy procent"

A na koniec jeszcze dostał bana za pisanie głupich postów. Tym użytkownikiem był
weronika (konto założone w 2005 roku). Po ok. roku od otrzymania bana
weronika założył swój własny blog tutaj:
http://weronika-fx.blog.onet.pl/. Dwa tygodnie później na forum pojawił się
rysiekmilioner. Jakiś czas później na innym forum foreksowym pojawia się
weronika (chodzi o ten wątek:
http://forex.konieistajnie.pl/index.php?topic=90.15), zgadnijcie kto kilka dni później zakłada konto na forum? A no właśnie -
prawnik. Dlaczego piszę o użytkowniku
weronika w męskiej osobie? Odpowiedź też znajdziecie we wcześniejszym odnośniku. Użytkownik
24012014 zrobił małe śledztwo ukazujące pewne dane
weroniki i okazuje się, że jest to facet

Co ciekawe w obronie
weroniki staje użytkownik
rysiu (brzmi znajomo?

) Gość, który na tamtym forum wstawia te same linki co
adrianoforex na naszym, a także pisze negatywne opinie o
Wuzie, co również robił
adrianoforex. Adrianoforex pisał, że jest spod Łodzi, co także zgadza się z danymi użytkownika
weronika