DayTrading: Piątek 19.02.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 20 lut 2016, 00:00

Wzrost
13
50%
Bez zmian
5
19%
Spadek
8
31%

Liczba głosów: 26

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Piątek 19.02.2016

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Bossa nie podaje notowań Spot dla WTI.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

kabelek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blueeyes22 »

Witam wszytskich.

Co taka cisza na forum?? Czyżby kazdy wyczekiwał wielki wystrzał Edka, skoro po danych o inflacji nie wybiło dołem?? Mam wrażenie, że wieczorem będziemy pieterko albo dwa wyżej...

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

blueeyes22 pisze:Witam wszytskich.

Co taka cisza na forum?? Czyżby kazdy wyczekiwał wielki wystrzał Edka, skoro po danych o inflacji nie wybiło dołem?? Mam wrażenie, że wieczorem będziemy pieterko albo dwa wyżej...
wszyscy siedzą cicho bo admini kasują nasze wpisy ;]

co do Edka to z tym wystrzałem w górę jakoś nie chce mi się wierzyć ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

PipsKong pisze:
blueeyes22 pisze:Witam wszytskich.

wszyscy siedzą cicho bo admini kasują nasze wpisy ;]

co do Edka to z tym wystrzałem w górę jakoś nie chce mi się wierzyć ;/
Raczej to nie jest kwestia wiary, tylko pątrzac na wykres, dane itd, to już chyba wszystkie impulsy na spadek wykorzystane, jeśli szybko nie nastapi wybicie dołem, to powinien być dosyć dynamiczny skok w górę, a wystarczy jeszcze jakas plotka, że Wielka brytania się dogaduje z UE, to będzie drugi już większy skok, cały scenariusz idealnie pasuje pod piątek... jak dla mnie 1.12-1.13 w grze na dziś.

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

blueeyes22 pisze:
Raczej to nie jest kwestia wiary, tylko pątrzac na wykres, dane itd, to już chyba wszystkie impulsy na spadek wykorzystane, jeśli szybko nie nastapi wybicie dołem, to powinien być dosyć dynamiczny skok w górę, a wystarczy jeszcze jakas plotka, że Wielka brytania się dogaduje z UE, to będzie drugi już większy skok, cały scenariusz idealnie pasuje pod piątek... jak dla mnie 1.12-1.13 w grze na dziś.
bardzo odważne te Twoje zasięgi , ale co do piątku to faktycznie trochę cicho jak na weekend .....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Awatar użytkownika
wrongWay
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: wrongWay »

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

PipsKong pisze:
blueeyes22 pisze:
bardzo odważne te Twoje zasięgi , ale co do piątku to faktycznie trochę cicho jak na weekend .....
Czy ja wiem czy odoważne, mam w pamięci kilka takich akcji na rynku. Dzisiejsze dane z Niemiec nie wywołały lawiny, dane z Usa tez niby myk w dół by eskowiczów wciągnać i szybko wymazane, dla mnie kierunek jest tylko jeden. I myślę, że będą chcieli tygodniową świeczkę wyciągnąć.

kamil7777
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kamil7777 »

Premier Łotwy rozmawiał z dziennikarzami i powiedział, że „z tego, co mu wiadomo” zostało zawarte częściowe porozumienie. Dodał jednak, że czeka na finalne wyniki negocjacji.

pytanie czy zechcą najpierw zjeść kolację i ogłosić czy nie będą już w stanie po kolacji czegokolwiek ogłosić

Zablokowany