to bardzo dobry poziom by był z tego co mówił Żabczyński o niezałatwionej sprawie sprzed weekendu ;]siux pisze:Edek faktycznie leci up myślicie? Z H4 mi wychodzi 1,12618Część eseli już padła.
DayTrading: Piątek 19.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 19.02.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Leci leci na 1.1050, a potem będziemy myśleć co dalej, zakupy trwają, może do szczytu się uwiną, a potem ..... UK zostaje w unii i ..... taki plan, a życie pokaże,PipsKong pisze:to bardzo dobry poziom by był z tego co mówił Żabczyński o niezałatwionej sprawie sprzed weekendu ;]siux pisze:Edek faktycznie leci up myślicie? Z H4 mi wychodzi 1,12618Część eseli już padła.
1.1080 chwilowy brak paliwa, czas na skalp
Ostatnio zmieniony 19 lut 2016, 10:50 przez andrut, łącznie zmieniany 1 raz.
- paniczklos
- Stały bywalec
http://stooq.pl/q/?s=ng.ffrytek pisze:Witam
Czy może mnie ktoś oświecić i napisać co to jest za gaz FNATGAS na BOSSA ,chciałbym zobaczyć prawdziwy wykres np na stooq bez rolowania i z takimi dziurami .
pozdr
kabel z rewelacyjnymi danymi, teraz czekamy na zakończenie popijania kawki przy sprawie brexit i możemy ładować elki
Poczekam aż grubasy zajmą pozycję, bo lot się szykuje przedni.adk77 pisze:kabel z rewelacyjnymi danymi, teraz czekamy na zakończenie popijania kawki przy sprawie brexit i możemy ładować elki
Tak sobie popatrzyłem z boku na tego edka i wychodzi, że teraz sobie zrobią taką konsolkę jak na dole na D1 patrząc. Choć ten ostatni wygląda raczej jak szczyt, które nam serwowali od marca 2015. Tak czy inaczej raczej zmieniam taktykę, bo takie czekanie tygodniami, że ta cena gdzieś mocniej łaskawie poleci jest męczące i setki wybitych eSLi za marne zyski. Jak tak sobie przypomnę ile to już razy zysk na pozycji już był naprawdę zadowalający, powiedzmy równy kwocie pozycji jaką brok zabezpiecza i dalej czekałem...i w końcu oddawałem za 1/4 to wychodzi, że jest to dużo mniej opłacalne niż bym tak zamykał nawet na 50% zysku.
Co do edka to myślę, że będzie sobie spadał przynajmniej do poniedziałku z rana, a później zmiana kierunku i pod lub nawet delikatnie nad ostatni szczyt.
Co do edka to myślę, że będzie sobie spadał przynajmniej do poniedziałku z rana, a później zmiana kierunku i pod lub nawet delikatnie nad ostatni szczyt.
-
- Fanatyk
Witam,
widze że sie tu troche uspokoiło,
M. daj wykres,
usdpln ewentualne rozliczenie,
widze że sie tu troche uspokoiło,

M. daj wykres,
usdpln ewentualne rozliczenie,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a w ogóle kiedy ma być to referendum ???adk77 pisze:kabel z rewelacyjnymi danymi, teraz czekamy na zakończenie popijania kawki przy sprawie brexit i możemy ładować elki
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fx-technik
- Fanatyk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
czerwiec 23 czy cośPipsKong pisze:a w ogóle kiedy ma być to referendum ???adk77 pisze:kabel z rewelacyjnymi danymi, teraz czekamy na zakończenie popijania kawki przy sprawie brexit i możemy ładować elki