raczej taksiux pisze:Ktoś wie jak wygląda rolowanie ropy w XM? Jakoś nie mogę się nigdzie dopatrzyć. Jak zamknę L powiedzmy o 20:30 i otworzę na nowo o 2 to mnie ominie?
wczoraj ludziska pisali że rolowanie będzie o 2$ na cenie ropy
raczej taksiux pisze:Ktoś wie jak wygląda rolowanie ropy w XM? Jakoś nie mogę się nigdzie dopatrzyć. Jak zamknę L powiedzmy o 20:30 i otworzę na nowo o 2 to mnie ominie?
siux pisze:Ktoś wie jak wygląda rolowanie ropy w XM? Jakoś nie mogę się nigdzie dopatrzyć. Jak zamknę L powiedzmy o 20:30 i otworzę na nowo o 2 to mnie ominie?
shogomad pisze:siux pisze:Ktoś wie jak wygląda rolowanie ropy w XM? Jakoś nie mogę się nigdzie dopatrzyć. Jak zamknę L powiedzmy o 20:30 i otworzę na nowo o 2 to mnie ominie?
w XM nie ma ropy przecież
Też myślałem, że nie ma, bo domyślnie w MT4 nie było, ale w Rynek kliknij prawym i klik na Pokaż Wszystkoshogomad pisze:siux pisze:Ktoś wie jak wygląda rolowanie ropy w XM? Jakoś nie mogę się nigdzie dopatrzyć. Jak zamknę L powiedzmy o 20:30 i otworzę na nowo o 2 to mnie ominie?
siux pisze:Też myślałem, że nie ma, bo domyślnie w MT4 nie było, ale w Rynek kliknij prawym i klik na Pokaż Wszystkoshogomad pisze:siux pisze:Ktoś wie jak wygląda rolowanie ropy w XM? Jakoś nie mogę się nigdzie dopatrzyć. Jak zamknę L powiedzmy o 20:30 i otworzę na nowo o 2 to mnie ominie?
Tylko nie baw się czasami COCOA jak masz mikroloty i sugerujesz się wielkością pozycji z par walutowych, bo może nieźle przetrzepaćshogomad pisze: No proszę , człowiek sie uczy cale życie. Zwracam honor w takim razie