e tam, jaki wykres żaby bo nie widziałem.highend pisze:Zibi 68 pisze: Zaczełes grac i to pod wykres żaby ?
Twoje T/P powinno być na wykrzyczane power 1,20
Proszę bardzo ; https://www.tradingview.com/x/jT6Vjp1g/
e tam, jaki wykres żaby bo nie widziałem.highend pisze:Zibi 68 pisze: Zaczełes grac i to pod wykres żaby ?
Twoje T/P powinno być na wykrzyczane power 1,20
Cokolwiek , poza tym dziś zapiski z posiedzenia ECB, więc ....ta.bo pisze:Myślałam, ze wczoraj o 20 coś ruszą, ale nieee. No to co i kiedy może być impulsem?
godz 13,30andrut pisze:Cokolwiek , poza tym dziś zapiski z posiedzenia ECB, więc ....ta.bo pisze:Myślałam, ze wczoraj o 20 coś ruszą, ale nieee. No to co i kiedy może być impulsem?
W trójkątach jest zawsze dylemat, którą stronę wybrać.andrut pisze:Cokolwiek , poza tym dziś zapiski z posiedzenia ECB, więc ....ta.bo pisze:Myślałam, ze wczoraj o 20 coś ruszą, ale nieee. No to co i kiedy może być impulsem?
Ale póki co WTI jeszcze idzie up.niceone pisze:Dzisiaj tescik 4.37 na eurpln, zobaczymy co tam, warto tez pomyslec o sprzedazy ropy po rolowaniu, odkad obserwuje rope nie bylo sytuacji zeby nie zamkneli luki.
Pzdr
fx-technik pisze:Ale póki co WTI jeszcze idzie up.niceone pisze:Dzisiaj tescik 4.37 na eurpln, zobaczymy co tam, warto tez pomyslec o sprzedazy ropy po rolowaniu, odkad obserwuje rope nie bylo sytuacji zeby nie zamkneli luki.
Pzdr
Tak, ja osobiście sprzedałem na 33.64 niedawno (high z nocy), ale fakt, może iść jeszcze do góry.fx-technik pisze:Ale póki co WTI jeszcze idzie up.niceone pisze:Dzisiaj tescik 4.37 na eurpln, zobaczymy co tam, warto tez pomyslec o sprzedazy ropy po rolowaniu, odkad obserwuje rope nie bylo sytuacji zeby nie zamkneli luki.
Pzdr