FOREX Price Action - Szukam chętnych do nauki
Re: FOREX Price Action - Szukam chętnych do nauki
PA mozna sie uczyc za darmo. A jak komus sie spodoba to zapraszamy do wspolpracy ale na naszych warunkach. Jak strona ruszy to poinformuje. Powodzenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Panowie, uprzejmie upraszam o powstrzymanie się od sarkazmów 
To tak jak żartować lub co gorsza wyklinać "L"kę na ulicy.
Każdy z Was był kiedyś na tym samym miejscu.
Szukam wskazówek i jestem wdzięczny za konstruktywne odpowiedzi.
Tak, myślałem o kursach Niala Fullera. Jednak pomysł nie spotkał się z pozytywnym odzewem.
Co powiecie o książkach Ala Brooksa o Price Action i Scotta Carneya o Harmonic Tradingu?
Świetny wątek! Dzięki, z pewnością przeczytam go w całości!

To tak jak żartować lub co gorsza wyklinać "L"kę na ulicy.
Każdy z Was był kiedyś na tym samym miejscu.
Szukam wskazówek i jestem wdzięczny za konstruktywne odpowiedzi.
Tak, myślałem o kursach Niala Fullera. Jednak pomysł nie spotkał się z pozytywnym odzewem.
Co powiecie o książkach Ala Brooksa o Price Action i Scotta Carneya o Harmonic Tradingu?
Venomouss,sprawdz ten wątek na FF, gość reaktywował niedawno temat i chce przekazać wiedzę krok po kroku.. czyste PA i harmonic. filmy na bierząco oraz forum .
http://www.forexfactory.com/showthread.php?t=402253
Świetny wątek! Dzięki, z pewnością przeczytam go w całości!
Sprawdź wątek "Szkoła scalpingu" na tym forum, tam chłopaki fajne zagrania wrzucali.
W tych wszystkich książkach i kursach będzie w 99% to samo. Przeczytać może i warto, ale taki Nial F. jest za darmo tutaj:C1303 pisze:
http://comparic.pl/category/cfd/cfd-str ... al-fuller/
Na tamtejszym forum też jest dział z tłumaczeniami jego wizji PA. Większość z tej wiedzy jest na navi od jakichś pięciu lat.
Z mojego doświadczenia w kupowaniu e-boków i szkoleń wynika, że wszelka tajemna wiedza "tylko u mnie" albo "tylko za 1000$" jest zawsze gówno warta. A jak ktoś twierdzi inaczej to niech pokaże wyniki na realnym koncie.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Dziękuję za wskazówki
Przeczytam zaproponowane wątki na forach, myślę że książki również nie zaszkodzą.
To będzie dobry start. Później konto demo, poszerzanie wiedzy, zrozumienie rynku.
Przy ograniczonym czasie wolnym - jakiś rok nauki
Jednak teraz jestem przekonany, po wydaniu pokaźnej sumy pieniędzy na "magiczne strategie i roboty", że to jedyna droga, by w przyszłości móc liczyć na jakikolwiek zysk.
Pozdrawiam serdecznie

Przeczytam zaproponowane wątki na forach, myślę że książki również nie zaszkodzą.
To będzie dobry start. Później konto demo, poszerzanie wiedzy, zrozumienie rynku.
Przy ograniczonym czasie wolnym - jakiś rok nauki

Jednak teraz jestem przekonany, po wydaniu pokaźnej sumy pieniędzy na "magiczne strategie i roboty", że to jedyna droga, by w przyszłości móc liczyć na jakikolwiek zysk.
Pozdrawiam serdecznie
W handlu walutami moga Ci pomoc wstegi Bollingera informujac o wygasnieciu ruchu kursu. Jednak podstawa w PA sa kanaly w jakich porusza sie waluta. Kiedy kurs dochodzi do krawedzi kanalu to wstegi Bollingera moga pomoc w podjeciu decyzji, czy robimy flipa czy trzymamy pozycje do nastepnego poziomu. W zalaczniku CAD i wczoraj edek(1.1072 koniec kanalu). Oraz dolny kanal edka. W takich kanalach czerwone linnie sa bardzo wazne. Duzo informacji na ten temat i jak to dziala bylo na forum FXCM ale niestety forum zostalo zamkniete w Grudniu. GL
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.