To ja się chętnie dowiem jak grać "w to co się dzieje"TsunamiPL pisze:Ogólnie to bym celował na retest ostatniego wybicia edka z kanału, który wypada w okolicach 1.09200.
Niemniej jednak trzeba grać w to co się dzieje, a nie w analizę

To ja się chętnie dowiem jak grać "w to co się dzieje"TsunamiPL pisze:Ogólnie to bym celował na retest ostatniego wybicia edka z kanału, który wypada w okolicach 1.09200.
Niemniej jednak trzeba grać w to co się dzieje, a nie w analizę
No M. szacunek. Nie wiem jak Ty to robisz skąd te kreski i pewność siebie. Przyznam, ze jestes najlepszym taderem jakiego znam, a przez pare lat przygody to poznałem ich wielu. Dzieki za konsultacje i podpowiedz w zeszłą środę. Dzieki temu uciekłem z hedge w najlepszym momencie i teraz tylko zastanawiam sie czy go odnowić czy jeszcze troche poczekać. Bo do 10 marca to napewno pońizej 1,08 zjedziemy IMO.atlanticos pisze:PipsKong pisze:w zasadzie lepiej dzisiaj niż 4 dni temufx-technik pisze:L na Edku, dzisiaj....
Ciekawy pomysł, taki z rodzaju "z dooopy wziętych".![]()
![]()
też się bym z chęcią dowiedział bo nadal nie wiem ;/Cblondyn pisze:To ja się chętnie dowiem jak grać "w to co się dzieje"TsunamiPL pisze:Ogólnie to bym celował na retest ostatniego wybicia edka z kanału, który wypada w okolicach 1.09200.
Niemniej jednak trzeba grać w to co się dzieje, a nie w analizę. Na czym to polega?
to jest Cypher wg mnieMERLIN pisze:Żaba ten Shark ma dwa zasięgi 88,6 i 113
atlanticos pisze:edek h1 - aktualizacja z zaznaczoną strefą piątkowego zamknięcia USA....
https://www.tradingview.com/x/ifiHuGHY/
edit:
Mr. D - nie przesadzaj, wielu traderów sobie radzi na tym rynku... fajnie że rady się przydały![]()
operosus pisze:
atlanticos to by mi się z tym pokrywało