matko bosko kochano !!!!!TsunamiPL pisze:Dzisiaj gdzieś do 1.10800, a jutro poniżej 1,10siux pisze:Ja już mam L na edku, ale nie mam pojęcia gdzie dolecimyPipsKong pisze:Siedzi forum cicho bo Lki na edku pewnie majo
kurde a w USA dzisiaj dzień wolny
DayTrading: Poniedziałek 15.02.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.02.2016
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Czesc kerimb, wymiataczu starej gwardii, milo Cie widziecFatCows pisze:Zerknąłem na to Consilium przez 15 minut i dalej nie miałem już siłyCblondyn pisze:Nie wiem czy nie złamałem regulaminu ale pokazuje krzywą wzrostu pipsów/pktów w Cosnylium. Wykres mówi sam za siebie. Śledze ich wejścia od kilku miesięcy i zapewniam, że to żadna ściema
http://imagizer.imageshack.com/img922/5292/c5fSuS.pngKtoś jeszcze pisał o jakichś webinariach z Wiśniewskim na youtube, których nie mogę znaleźć.
1. Tam są podawane wyniki w pipsach i to nie za pomocą wykresu od brokera ale za pomocą usługi internetowej, która pobiera dane skąd się chce - czytaj - wklepane z łapy
2. Nie ma wyniku aktualnego salda z rachunku czy Equity więc nie można określić czy te strategie zarabiają czy nie?
3. W historii zleceń nie ma wielkości pozycji a więc tym bardziej nie można określić trendu przyrostowego itd.
4. Strategia DEFAULT według ich kalkulatora ryzyka dała od początku pomiędzy -6% do +30% zysku. Nijak się ma zatem ilość zdobytych pipsów, które podają i które są w jakiejś tam ilości do potencjalnego zarobku. Trzymając się tych 3% ryzyka wychodzi mniej więcej taki wynik.
5. Ich program partnerski - po co komu program partnerski w takim przypadku?
6. Branie kasy za sygnały - moim zdaniem jest to główny zarobek firmy
To tak na szybko, bo więcej mi się nie chce
Zarabiają na ludziach za sygnały a nie za swoje inwestycje.
Ostatnio zmieniony 15 lut 2016, 16:42 przez elamika, łącznie zmieniany 1 raz.
wywaliło mnie na beTsunamiPL pisze:Dzisiaj gdzieś do 1.10800, a jutro poniżej 1,10siux pisze:Ja już mam L na edku, ale nie mam pojęcia gdzie dolecimyPipsKong pisze:Siedzi forum cicho bo Lki na edku pewnie majo
kurde a w USA dzisiaj dzień wolny
Ogólnie to bym celował na retest ostatniego wybicia edka z kanału, który wypada w okolicach 1.09200.
Niemniej jednak trzeba grać w to co się dzieje, a nie w analizę
The only way is up
- atlanticos
- Maniak

IMO nie powinniśmy zejsc ponizej 1.11.... mysle ze warto sprawdzic gdzie w piatek zamknelo USA edka skoro dziś mają święto... a po co Nam ta informacja zobaczycie jutro 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- magura2004
- Pasjonat

Albo lecą na wsparcie 1.9600-1.10600TsunamiPL pisze:Ogólnie to bym celował na retest ostatniego wybicia edka z kanału, który wypada w okolicach 1.09200.
- fx-technik
- Fanatyk

L na Edku, dzisiaj....
Ciekawy pomysł, taki z rodzaju "z dooopy wziętych".
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
w zasadzie lepiej dzisiaj niż 4 dni temufx-technik pisze:L na Edku, dzisiaj....
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- atlanticos
- Maniak

PipsKong pisze:w zasadzie lepiej dzisiaj niż 4 dni temufx-technik pisze:L na Edku, dzisiaj....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Patrz co pisze zielony w ostatnim pościefx-technik pisze:L na Edku, dzisiaj....