DayTrading: Piątek 12.02.2016
Re: DayTrading: Piątek 12.02.2016
demokratyczny socjalista obama negocjuje umowę z socjalistyczną UE o wolnym handlu (trzymaną w tajemniczym pomieszczeniu)
z pewnością jest tam cel: opcja ZERO 1:1 EUR = USD
wybory w stanach będą kluczem postępu prac na tą umową
z pewnością jest tam cel: opcja ZERO 1:1 EUR = USD
wybory w stanach będą kluczem postępu prac na tą umową
i od tamtej pory wszystko już odrobiłatlanticos pisze:edek pod grudniowe fundamenty spadl od pazdziernika 1000 pipsow... chyba ze zapomniales...freakout pisze:o ile dobrze pamiętam to w grudniu 2015 ktoś tu próbował rozgrywać edka pod "fundamenty" i wiadomo jak to się skończyłoatlanticos pisze:widzę ze ostatnio na forum mamy wysyp traderów ignorujących fundamenty... nieźle nieźle....czasem za modą nie nadążam

- fx-technik
- Fanatyk
No i tak spada, rośnie, spada, rośnie... itd.
Żeby zarabiać, to trzeba najpierw określić swój "targ".
A potem kupować tanie jabłka i sprzedawać drogie jabłka.
A, gdy cena z danego targu wyjdzie, to patrzymy gdzie jest kolejny targ.
Taragów szukamy względem realiów dziennych, ADR.
A cele utalamy na ok. 38,2% całego targu.
Taragów szukamy względem realiów dziennych, ADR.
A cele utalamy na ok. 38,2% całego targu.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2016, 13:35 przez fx-technik, łącznie zmieniany 2 razy.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
fx-technik pisze:No i tak spada, rośnie, spada, rośnie... itd.
dokładnie tak !!!!
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Oooo jak cudnie. Dzieki za pamiec. Ciekawe ile osob zostalo na forum?sonny pisze:Mirek aktualnie jesteśmy w 7LS? czy już nie ?

Przypomnij sobie co pisalem w lutym 2009? Teraz tez mamy luty ... Ale?
Pisalem w lutym 2009, ze w lipcu 2015 zmieniamy zlecenia na EURUSD na L. Wedlug mnie mamy juz poczatek 7LT. Mam nadzieje, ze nie wycyckaja. Mam kilka osob, ktore powiedzialy, ze jezeli bede mial racje, to Pismo Bedzie ich glowna lektura

Jak na razie od kryzysu 2008 pojechaly grubasy jak po sznurku

Pozdro! Jak ogolnie idzie?
ooo proszę słynny wykres aż boję się co tutaj wykombinują ;-) miło poznać autora ;-)FatCows pisze:Oooo jak cudnie. Dzieki za pamiec. Ciekawe ile osob zostalo na forum?sonny pisze:Mirek aktualnie jesteśmy w 7LS? czy już nie ?
Pisalem w lutym 2009, ze w lipcu 2015 zmieniamy zlecenia na EURUSD na L. Wedlug mnie mamy juz poczatek 7LT. Mam nadzieje, ze nie wycyckaja. Mam kilka osob, ktore powiedzialy, ze jezeli bede mial racje, to Pismo Bedzie ich glowna lektura
Milo mi rowniez. Czekam na to co wykombinuja. Jezeli pojada tak jak zakladam, to bylo by miod. Trzymac zlecenia do 2018 roku bo wtedy mega korekta powinna byc trwajaca rok czasu. Zakladajac, ze bedzie ok, to wojny nie wymysla na korekte. Ale nastepna karta do gry, to zburzenie BigBena. Mize to?MR. D pisze:ooo proszę słynny wykres aż boję się co tutaj wykombinują ;-) miło poznać autora ;-)FatCows pisze:Oooo jak cudnie. Dzieki za pamiec. Ciekawe ile osob zostalo na forum?sonny pisze:Mirek aktualnie jesteśmy w 7LS? czy już nie ?
Chore? Zobaczymy niebawem. Jesli nie, to pojedziemy i tak to co widziec bedziemy

PS Gdzie namierzyles wykres?
buja się od czasu do czasu na DT - jest świetny, szacunFatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?

-- Dodano: 12 lut 2016, 15:09 --
ciekawy wykład na inwestorsach:
polecam:
http://www.inwestortv.pl/film/psycholog ... 022016,142
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
Jak na razie ładna buziapedro pisze:buja się od czasu do czasu na DT - jest świetny, szacunFatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?
polecam:
http://www.inwestortv.pl/film/psycholog ... 022016,142

co tam pisałes o tym naszym dax
buzia ryśnięta pazurem czasu troszkę, ale fajnie dziewczyna mówi... dla mnie dobry wykładTomasz196407 pisze:Jak na razie ładna buziapedro pisze:buja się od czasu do czasu na DT - jest świetny, szacunFatCows pisze: PS Gdzie namierzyles wykres?
polecam:
http://www.inwestortv.pl/film/psycholog ... 022016,142![]()
co tam pisałes o tym naszym dax

a dax sam nie wie co ma zrobic, ja bez pozycji do godz 18...

trading pomiędzy 9-14 i 18-21 , przy czym ostatnio te wieczorne sesje są najlepsze

Jutro też jest dzień.