DayTrading: Czwartek 11.02.2016

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 lut 2016, 00:00

Wzrost
8
30%
Bez zmian
7
26%
Spadek
12
44%

Liczba głosów: 27

karnak
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 11.02.2016

Nieprzeczytany post autor: karnak »

ED, oporów dziennych chyba z marszu nie pokona:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2016, 23:12 przez karnak, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Co nam pokazał dzisiaj DAX30?
2016-02-11_230857.png
Odbijanie od podłogi rynku spadkowego.
Usilna walka o wyjście z Shortów z zyskiem i ciągłe kontry Byków.
To zapowiada korektę wzrostową.
2016-02-11_231139.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

Dadas znasz realia. Ceny akcji zaczynaja byc bardzo atrakcyjne i coraz łatwiej o popyt. Tutaj Real money a nie spekulacja moze zrobic odbicie. Jesteśmy 3500 punktów od szczytów na poziomach z przed qe!!! Balon pękł i powietrze zeszło. w poniedziałek wracają Chiny kurz opadnie bo nie wiadomo nawet z jaką luką w dół otworzą i zobaczymy. Kupuj wtedy kiedy leje sie krew. Jedni panikują a inni zacierają ręce bo tanio :-)

EDIT ineks strachu zrobił dzisiaj podwójny szczyt a to potwierdza teorie o odreagowaniu.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2016, 23:29 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

MR. D pisze:Dadas znasz realia. Ceny akcji zaczynaja byc bardzo atrakcyjne i coraz łatwiej o popyt. Tutaj Real money a nie spekulacja moze zrobic odbicie. Jesteśmy 3500 punktów od szczytów na poziomach z przed qe!!! Balon pękł i powietrze zeszło. w poniedziałek wracają Chiny kurz opadnie bo nie wiadomo nawet z jaką luką w dół otworzą i zobaczymy. Kupuj wtedy kiedy leje sie krew. Jedni panikują a inni zacierają ręce bo tanio :-)

Z tymi "atrakcyjnymi" cenami akcji to bym nie przesadzała. U nas na razie głośno o tym się nie mówi, ale w UE zbliża się tzw. afera bankowa. A banki jak wiadomo stanowią sporą część głównych indeksów giełdowych. Deutche Bank to tylko czubek europejskiej góry lodowej.

Awatar użytkownika
adk77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adk77 »

atlanticos pisze:
kamil7777 pisze:opec ograniczy jak iran ograniczy czyli pic na wodę
iran nie zamierza ograniczać bo dopiero co wszedł na rynek po sankcjach (dopuścił inspekcję w sprawie broni jądrowej)
będzie pompował ile może bo może sprzedawać zatem jest głodny gotówki
uwierz mi ze oni potrafia liczyc... jesli ogranicza o 100tys każdy, a wezma 30% za barylke wiecej to wyjda z nawiazka na tym ograniczeniu...
info to tylko jeden ze smaczków jak rano mówiłem ropa dotarła idealnie do wsparcia i zareagowała. info to tylko mini pretekst

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

monikaforexpolska pisze:
MR. D pisze:Dadas znasz realia. Ceny akcji zaczynaja byc bardzo atrakcyjne i coraz łatwiej o popyt. Tutaj Real money a nie spekulacja moze zrobic odbicie. Jesteśmy 3500 punktów od szczytów na poziomach z przed qe!!! Balon pękł i powietrze zeszło. w poniedziałek wracają Chiny kurz opadnie bo nie wiadomo nawet z jaką luką w dół otworzą i zobaczymy. Kupuj wtedy kiedy leje sie krew. Jedni panikują a inni zacierają ręce bo tanio :-)

Z tymi "atrakcyjnymi" cenami akcji to bym nie przesadzała. U nas na razie głośno o tym się nie mówi, ale w UE zbliża się tzw. afera bankowa. A banki jak wiadomo stanowią sporą część głównych indeksów giełdowych. Deutche Bank to tylko czubek europejskiej góry lodowej.
Dlatego ja traduję wykres, a fundamenty tylko mi ew. potwierdzają to, co widzę na wykresie.
Nigdy odwrotnie!
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Zablokowany