depo tez nie widzisz o ile pamietamhighend pisze: żebyś się nie zdziwił....
EURCAD zacznie spadać jeśli ropa zacznie drożeć.
a na razie EUR power i tyle
Ja tam nie widzę żadnej okazji - może jakaś konsola. A może nawet dalsze up?
DayTrading: Środa 10.02.2016
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 10.02.2016
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ropa zeszła poniżej dołków i nabrali shortów bo 15-20 im się zaświeciło za baryłkę
a tu stop losy ktoś im skutecznie wyczyścił
canada i usa mają tylko problem z ropą bo tylko oni chyba łupkują a reszta świata to prosta dziura w ziemi i płynie bezkosztowo praktycznie

canada i usa mają tylko problem z ropą bo tylko oni chyba łupkują a reszta świata to prosta dziura w ziemi i płynie bezkosztowo praktycznie
dlatego ja i Chuck Norris nie używamy SL ;pkamil7777 pisze:ropa zeszła poniżej dołków i nabrali shortów bo 15-20 im się zaświeciło za baryłkę
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Zacznie się wiosna, pojawią się lepsze dane... dolar zacznie odrabiać W marcu Mario i Kuroda z prezentami przyjdą, a Yellen będzie miała dobre dane więc będzie robiła swoje.... mówisz jakbyś zeszły rok przespałhighend pisze:żebyś się nie zdziwił....atlanticos pisze:przypominam o eurcad.... tam sa zadatki na trejd kwartalu10 marca Marian zgasi światło bykom to się same uciekajac stratuja...
EURCAD zacznie spadać jeśli ropa zacznie drożeć.
a na razie EUR power i tyle
Ja tam nie widzę żadnej okazji - może jakaś konsola. A może nawet dalsze up?

-
- Pasjonat
kamil7777 pisze:ropa zeszła poniżej dołków i nabrali shortów bo 15-20 im się zaświeciło za baryłkę
To tak pęknie nie wygląda. W tym biznesie nie ma pojęcia "bezkosztowo". W rodzinie mam kuzyna, który pracuje na platformach wiertniczych. Koszt jego utrzymania to prawie 90.000 dolarów rocznie. Ale on jest Polakiem. Ludzie z innych krajów UE zarabiają dużo więcej. Jednak nie ten koszt jest kluczowy. Bo wypadku platformy BP w Zatoce Meksykańskiej koszty ubezpieczenia wrosły razy kilka a to są kwoty liczone w dziesiątkach milionów dolarów.
EU - korekta pędząca ? czyli teraz to było C w korekcie pędzącej ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
MERLIN pisze:EU - korekta pędząca ? czyli teraz to było C w korekcie pędzącej ?

a co tutaj taka cisza ?
Wygląda na to, że Japońcy rzeczywiście nic nie zamierzają zrobić do marca....
- fx-technik
- Fanatyk
Z tym, że cena słucha Chucka, a ciebie nie!PipsKong pisze:dlatego ja i Chuck Norris nie używamy SL ;pkamil7777 pisze:ropa zeszła poniżej dołków i nabrali shortów bo 15-20 im się zaświeciło za baryłkę

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Bo trochę się dzieje na rynkuMR. D pisze:a co tutaj taka cisza ?

The only way is up