czytam, obserwuje, uśmiecham sięTomasz196407 pisze:M. atlanticos co sie nie odzywasz,

w kontekście edka wszystko już z mojej strony zostało napisane w ciągu ostatnich 2 dni

czytam, obserwuje, uśmiecham sięTomasz196407 pisze:M. atlanticos co sie nie odzywasz,
Czas nie gra żadnej roli w tradingu, wyłącznie zmiana ceny się liczy!Tomasz196407 pisze:To chyba troche postoi , Co?fx-technik pisze:Wziąłem +45 pips.A układ dalej stoi.
I tu się mylisz czas też jet ważnyfx-technik pisze:A UJ-ka to możecie czarować, jak sobie chcecie!
Fundamenty i inne sruje-muje!
Jak nie przebije się przez 115.500, to o longach można pomarzyć! -- Dodano: 10 lut 2016, 15:37 --
Czas nie gra żadnej roli w tradingu, wyłącznie zmiana ceny się liczy!Tomasz196407 pisze:To chyba troche postoi , Co?fx-technik pisze:Wziąłem +45 pips.A układ dalej stoi.
bardzo dobrzepl-samurai pisze:Ropa leci na leb na szyje...
Może za 25?PipsKong pisze:bardzo dobrzepl-samurai pisze:Ropa leci na leb na szyje...można już kupować
Fajnie. Taniej się zatankuje. Kupowałem w niedzielę ropę po 3,52 zł za litrpl-samurai pisze:Ropa leci na leb na szyje...
fx-technik pisze:@ MERLIN,
Nie rozumiesz kontekstu.
Wyjmij czas z równania, to zobaczysz!
-- Dodano: 10 lut 2016, 15:42 --
Może za 25?PipsKong pisze:bardzo dobrzepl-samurai pisze:Ropa leci na leb na szyje...można już kupować