dzisjaj tylko dadas i zaba zarabiajafx-technik pisze:W tym układzie na Edku, to ktośby już był +50 pips, albo i więcej w shorcie zarobiony:Tym kimś może być atlanticos.
DayTrading: Środa 10.02.2016
Re: DayTrading: Środa 10.02.2016
Oanda podpowiada, że longi na edku to już ponad 40% ;-)
- fx-technik
- Fanatyk
Zarabia ten, kto myśli o realnych pipsach według realnych warunków rynku.doktorek pisze:dzisjaj tylko dadas i zaba zarabiajafx-technik pisze:W tym układzie na Edku, to ktośby już był +50 pips, albo i więcej w shorcie zarobiony:Tym kimś może być atlanticos.
Czyli ten, kto szuka realnych, statystycznych warunków.
I dba o to, żeby nie tracić!
Niech mnie 10 razy wytnie BE+ za +5 pips, niżbym miał kisić stratę i się czymś łudzić!
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, 14:19 przez fx-technik, łącznie zmieniany 1 raz.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. o której w końcu jeleń gada? u mnie w kalendarzu jest 16, a ktoś tu pisał, że o 14.30 mają byc dane
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
- fx-technik
- Fanatyk
No bo gada o 16:00, ale piszą, że o 14:30 będzie już wiadomo co będzie gadać.kk.dreamer pisze:Hej. o której w końcu jeleń gada? u mnie w kalendarzu jest 16, a ktoś tu pisał, że o 14.30 mają byc dane
-- Dodano: 10 lut 2016, 14:26 --
Złoto już się rusza.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Wczoraj na wszystkim był dzień zwrotny. 

Tu masz infokk.dreamer pisze:Hej. o której w końcu jeleń gada? u mnie w kalendarzu jest 16, a ktoś tu pisał, że o 14.30 mają byc dane

w tej chwili neutrealny raport. Nie rezygnują z podwyżek, ale mogą opóźnić sie w czasie. Informacje nie są rewelacyjne, ale rynek chyba spodziewał się gorszych.
EDIT: nie ma co ukrywać jest gołębio, ale czy wystarczająco, żeby edka pogonić jeszcze wyżej jak po przeciwnej stronie w marcu mają armaty wyciągać ?
EDIT: nie ma co ukrywać jest gołębio, ale czy wystarczająco, żeby edka pogonić jeszcze wyżej jak po przeciwnej stronie w marcu mają armaty wyciągać ?
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, 14:50 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.