Go Markets - opinie
-
- Stały bywalec
Go Markets - opinie
W trakcie tygodnia kilka razy dzownili do mnie z Go Markets - nie wiem skąd bo nigdy sie nie rejestrowalem u nich wiec pewnie kupili jakas baze. W kazdym razie przez telefon dosc natretni wiec mnie juz to troche zniechecilo do nich ale z tego co przejrzalem tematy nie ma chyba o nich opinii na forum - ktos korzystal z ich uslug i moze powiedziec cos wiecej czy w ogole warto zwracac uwage?
Re: Go Markets - opinie
Dobry broker nie dzwoni i nie namawia. Dobry broker broni się ofertą.marcin48623 pisze:W trakcie tygodnia kilka razy dzownili do mnie z Go Markets
ja miałem do czynienia, ale krótko, więc na temat platformy - raczej ok. Wpłaciłem pieniądze, trochę tradowałem i po jakimś miesiącu wypłaciłem. Wypłata przyszła bez problemu. Niestety później zadzwonił ktoś z obsługi i zaczął natrętnie wypytywać dlaczego już u nich nie gram, więc powiedziałem że to było na próbę. Rozmowa zakończyła się delikatnie mówiąc chamsko ze strony konsultanta i rzuceniem słuchawki. Zatem ja nie polecam chociażby ze względu na ten fakt. A miałem już doświadczenie z niejednym brokerem...
- bartek1916
- Pasjonat
daj sobie spokoj, poczytaj zagraniczne fora. az roi sie od opisow jak ludzie narzekaja i mieli sporo problemow. czesto pojawia sie takie okreslenie "scam"... 

Tez nie polecam, moze akurat tak trafilem ale na testach egzekucja czasami po kilka sekund. Wydzwaniali do mnie praktycznie codziennie i prawie ze z pretensja ze czemu malo wplacilem. Broker jak dla mnie na tle konkurencji slaby.
Nie znalem ich wcześniej ale faktycznie teraz przegladalem fora zagraniczne to dużo negatywnych opinii jest. U ludzi którzy pierwszy raz maja styczność z forex pewnie będzie wiarygodni ale u doświadczonych ciężko będzie.
witam,
to ja podziele sie swoja krotka przygoda z go markets, a w zasadzie firma Forexnetwork, ktorej wlascicielem jest Pan Marek Nowaczyk. Po pierwsze pomimo łądnego adresu al. Solidarnosci 75 w Warszawie, codzienna praca odbywa sie na ul. Slonecznej 14 (aby ladnie wygladalo jest przyzwoity adres, ktory stanowi tak naprawde wirtualne biuro dla wielu firm, natomiast praca to zwykle mieszkanie).
Spotkanie rekrutacyjne odbywa sie z Panią Kaliną Jurgas, ktora chyba jest odpowiedzialna za aktywne pozyskiwanie pracownikow. Widac maja cisnienie bo rotacja jest duza. Ludzie, ktorzy na wlasnej skorze odczuja na czym polega ta praca szybko uciekaja. Warunki pracy bardzo marne - slaba podstawa, nie płacą na czas, ciągła nagonka i ciśnienie na wyniki. Gdybyscie wiedzieli co oni musza wciskac klientom... Na szczescie w pore sie dowiedzialem co i jak. Nie polecam
to ja podziele sie swoja krotka przygoda z go markets, a w zasadzie firma Forexnetwork, ktorej wlascicielem jest Pan Marek Nowaczyk. Po pierwsze pomimo łądnego adresu al. Solidarnosci 75 w Warszawie, codzienna praca odbywa sie na ul. Slonecznej 14 (aby ladnie wygladalo jest przyzwoity adres, ktory stanowi tak naprawde wirtualne biuro dla wielu firm, natomiast praca to zwykle mieszkanie).
Spotkanie rekrutacyjne odbywa sie z Panią Kaliną Jurgas, ktora chyba jest odpowiedzialna za aktywne pozyskiwanie pracownikow. Widac maja cisnienie bo rotacja jest duza. Ludzie, ktorzy na wlasnej skorze odczuja na czym polega ta praca szybko uciekaja. Warunki pracy bardzo marne - slaba podstawa, nie płacą na czas, ciągła nagonka i ciśnienie na wyniki. Gdybyscie wiedzieli co oni musza wciskac klientom... Na szczescie w pore sie dowiedzialem co i jak. Nie polecam
-
- Stały bywalec
Dzięki za informacje, nie wiedzialem ze jest az tak zle
Wyczulem ze cos mi nie pasuje po tym jak do mnie dzwonili i w sposob jak ta rozmowa wygladala.

- bartek1916
- Pasjonat
chyba wywołałem wilka z lasu bo i mnie dopadli. ogolnie warunki jakie przedstawiaja sa ok, natomiast strategia odrzucająca z obietnicami na "złote inwestycje"
-
- Stały bywalec
Chyba im sie marketing zmienil albo jakas baze dorwali bo praktycznie co drugi dzien teraz dzwonia i caly czas gadka ta sama... Nie wystarczy ze nie wyrazilem zgody na kontakt wiec po kolei po prostu numer blokuje a ze z roznych dzwonia to taka zabawa w kotka i myszke.