atlanticos pisze:inaczejdoktorek pisze:Zaba jak widzisz TP na ssss eur---- usd czy 1,1165-- 1,1125 -- czy inaczej
Żabo, przewidujesz teraz ruch znoszący ostatnia akcje wzrostowa na edku ?
Cos mi swita, ze zamieszczales taki pogląd z dnia 4.02
atlanticos pisze:inaczejdoktorek pisze:Zaba jak widzisz TP na ssss eur---- usd czy 1,1165-- 1,1125 -- czy inaczej
nie...przewiduje mocna korekte tego ruchuajron pisze:
Dzieki .atlanticos pisze:nie...przewiduje mocna korekte tego ruchuajron pisze:
M. atl ja coś takiego widze ale sie nie upieram ze zrobią jeszcze jedną złozoną korekte do góryatlanticos pisze:nie...przewiduje mocna korekte tego ruchuajron pisze:
Jeśli dzienny pivot szybko nie pusci, to Wasza wizja chłopaki ma bardzo małe szanse na powodzenie, a raczej Wam stopki na 1.13 powycinaajron pisze:Dzieki .atlanticos pisze:nie...przewiduje mocna korekte tego ruchuajron pisze:
Czyli poziom 088 w grze .
Dziś otworzysz pozycję jak przetestują 116.200, a jutro będziesz na 120.200. Chyba że siedzisz nocą. BoJ tak lubi namieszać.nowy1234 pisze:A skąd wiesz czy nie dokładają na forexie po troszku do pieca?TsunamiPL pisze:Zobaczcie historie interwencji BOJ. Interweniowali przy kursie 75-83![]()
Teraz to paplanina mająca ubrać ulicę w L.
Zaba ja wyrwalem 60 pipsow na eur----usdatlanticos pisze:nie...przewiduje mocna korekte tego ruchuajron pisze: