Max Idzik - kolejny guru foreksu?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Re: Max Idzik - kolejny guru foreksu?

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

Caldeborn pisze:Jokera podalem jako przyklad. Nikomu nie polecam, za wysokie DD. Gdyby mial DD mniej niz 5% to jego system wart bylby miliony a nie $100.00 miesiecznie. Ja jestem za stary na nowa technologie i wszystko robie na piechote. Lewar tylko 1:5 i max. 4 pozycje i tylko wtedy kiedy otwarte sa na BE. MBB/DiNapoli gram od bandy do bandy jak na obrazku widac. Jak 0915 zatrzyma to 0940 powinno byc dobre do 0850 a nawet i 0783. Moze to i dobre grac na H4 czy D1 ale ja biore to co M1 daje.

To DD pochodzi z samego startu, kiedy startował od 500 dolarów i grał większym ryzykiem. Teraz chyba nawet 5% nie przekracza. On ma miliony ze swojego systemu i trzymam za niego kciuki.

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

To DD pochodzi z samego startu, kiedy startował od 500 dolarów i grał większym ryzykiem. Teraz chyba nawet 5% nie przekracza. On ma miliony ze swojego systemu i trzymam za niego kciuki.[/quote]

A ja trzymam kciuki zebys ty tez miala.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Caldeborn pisze:To DD pochodzi z samego startu, kiedy startował od 500 dolarów i grał większym ryzykiem. Teraz chyba nawet 5% nie przekracza. On ma miliony ze swojego systemu i trzymam za niego kciuki.
A ja trzymam kciuki zebys ty tez miala.[/quote]

:lol: :lol: :lol:

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Wiem dlaczego nazywa sie Joker. Mowilem, ze to drugi Idzik. Te 15000% to tylko 1000% co nie jest tez zlym wynikiem. Podam Wam prosty sposob na zarabianie 1000% dziennie. Otwieramy konto z depozytem 100,00zl. Wykonac musimy 2-3 tranzakcje i doplacamy 100,000,00zl. Z taka suma zarobienie 1,000,00zl dziennie powinno byc raczej pestka. No i mamy 1000% od 100,00zl. Chyba jestem bardzo zmeczony. Powodzenia

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Caldeborn pisze:Wiem dlaczego nazywa sie Joker. Mowilem, ze to drugi Idzik. Te 15000% to tylko 1000% co nie jest tez zlym wynikiem. Podam Wam prosty sposob na zarabianie 1000% dziennie. Otwieramy konto z depozytem 100,00zl. Wykonac musimy 2-3 tranzakcje i doplacamy 100,000,00zl. Z taka suma zarobienie 1,000,00zl dziennie powinno byc raczej pestka. No i mamy 1000% od 100,00zl. Chyba jestem bardzo zmeczony. Powodzenia

Przecież wyraźnie widać to we wpłatach. Jak się uważnie przyjrzysz to i tak docenisz ten system, a właściwie sposób prowadzenia tradingu. Dziś poszła kolejna wypłata. Z zainwestowanych 1507 dolarów wypłacił już łącznie 13.800 $, na koncie ma jeszcze kolejne 3.000$. O tym co płacą mu kopiujący jego zagrania nawet nie będę pisał. Przez 6 miesięcy z samych wpłat od klientów dostał kilkaset tysięcy dolarów.

PaDo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PaDo »

O tym co płacą mu kopiujący jego zagrania nawet nie będę pisał.
Nocne zmęczenie czy wpadka
Szczyt impulsu nie jest szczytem fali
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

monikaforexpolska pisze:
Caldeborn pisze:Wiem dlaczego nazywa sie Joker. Mowilem, ze to drugi Idzik. Te 15000% to tylko 1000% co nie jest tez zlym wynikiem. Podam Wam prosty sposob na zarabianie 1000% dziennie. Otwieramy konto z depozytem 100,00zl. Wykonac musimy 2-3 tranzakcje i doplacamy 100,000,00zl. Z taka suma zarobienie 1,000,00zl dziennie powinno byc raczej pestka. No i mamy 1000% od 100,00zl. Chyba jestem bardzo zmeczony. Powodzenia

Przecież wyraźnie widać to we wpłatach. Jak się uważnie przyjrzysz to i tak docenisz ten system, a właściwie sposób prowadzenia tradingu. Dziś poszła kolejna wypłata. Z zainwestowanych 1507 dolarów wypłacił już łącznie 13.800 $, na koncie ma jeszcze kolejne 3.000$. O tym co płacą mu kopiujący jego zagrania nawet nie będę pisała. Przez 6 miesięcy z samych wpłat od klientów dostał kilkaset tysięcy dolarów.
Wychodzi pisanie po nocach. Ale chciałam nadrobić dzisiejszy i jutrzejszy dzień.

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

.....i Joker doszedl prawie do zera w jeden dzien. Z milionow ---zero. Kazdy system z DD wiekszym niz 5% i bez SL kiedys padnie.

1to1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 1to1 »

I'm afraid this is my fault. I am the unluckiest person in the world and I just signed up to this signal yesterday evening. Sorry all. :)

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Caldeborn pisze:.....i Joker doszedl prawie do zera w jeden dzien. Z milionow ---zero. Kazdy system z DD wiekszym niz 5% i bez SL kiedys padnie.

A napisał, że złamał 3 swoje główne zasady/założenia systemu?

- grał podczas danych, ważnych danych, całej serii ważnych danych
- wszedł w pozycje niezgodnie z sygnałem
- nie realizował na bieżąco tych pozycji, które już przynosiły mu duże zyski

-- Dodano: 04 lut 2016, 16:20 --
Caldeborn pisze:.....i Joker doszedl prawie do zera w jeden dzien. Z milionow ---zero. Kazdy system z DD wiekszym niz 5% i bez SL kiedys padnie.

W pół roku z 1507 dolarów zrobił prawie 300.000 $ z czego z samego tradingu wypłacił 13.800 i jeszcze mu zostało :lol:

ODPOWIEDZ