Max Idzik - kolejny guru foreksu?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Pełnomocnik
Pasjonat
Pasjonat

Re: Max Idzik - kolejny guru foreksu?

Nieprzeczytany post autor: Pełnomocnik »

Cesarzowa chciała robotników to ma tyle że chyba się troszkę to z pod kontroli wymknęło...
Sami chcieli, Merkel zapraszała, ponoć w Turcji rozdawali im ulotki z mapkami i informacjami o wysokości zasiłków, sądzili ze tu każdy dostanie auto i mieszkanie za free.
Podobno za tym stoi p. Soros :P jaki ma w tym biznes nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem
Ale przecież obozy jeszcze istnieją trzeba tylko kominy odbudować :mrgreen: :twisted:

Nawiasem mówiąc gdzie p. Kopacz z Tuskiem i Swtru i reszta świty? tak krzyczeli przejęci losem imigrantów wyzywali przeciwników od dzikusów i niegodnych miana europejczyków...a teraz jak nawet Szwecja (nomen omen najbardziej socjalistyczne państwo w UE) chce wydalać uchodźców to jakoś nic nie mówią...

ps. monikaforexpolska ten KGHM masz CFD?

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

Pełnomocnik pisze:Cesarzowa chciała robotników to ma tyle że chyba się troszkę to z pod kontroli wymknęło...
Sami chcieli, Merkel zapraszała, ponoć w Turcji rozdawali im ulotki z mapkami i informacjami o wysokości zasiłków, sądzili ze tu każdy dostanie auto i mieszkanie za free.
Podobno za tym stoi p. Soros :P jaki ma w tym biznes nie wiem i pewnie nigdy się nie dowiem
Ale przecież obozy jeszcze istnieją trzeba tylko kominy odbudować :mrgreen: :twisted:

Nawiasem mówiąc gdzie p. Kopacz z Tuskiem i Swtru i reszta świty? tak krzyczeli przejęci losem imigrantów wyzywali przeciwników od dzikusów i niegodnych miana europejczyków...a teraz jak nawet Szwecja (nomen omen najbardziej socjalistyczne państwo w UE) chce wydalać uchodźców to jakoś nic nie mówią...

ps. monikaforexpolska ten KGHM masz CFD?

Nie, mam akcje. I to chyba całkiem sporo. Będę się realizowała od poniedziałku do 60 zł :lol:

Imigranci jak dla mnie to jedno z największych zagrożeń w Europie. To ma być rewanż za wojny krzyżowe. Bardzo krwawy rewanż. Całe szczęście, że w Naszej kochanej Polsce nie ma dla nich ani atrakcji, ani kasy. Są za to piękne kobiety, które Wy macie obowiązek chronić przed tym co wydarzyło się w Niemczech. Gdzie byli Niemcy?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Proponuję trzymać się tematu i te dyskusje przenieść do działu off/topic lub na PW ;). Udanego weekendu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Dziękuję raposo, niestety adrianoforexpolska trochę poniosło XD

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Pablo90 pisze:Dziękuję raposo, niestety adrianoforexpolska trochę poniosło XD

Przepraszam niech to będzie ostatni mój Off Topic.

Wiem o kim piszesz Pablo. Mnie też czasami wkurza, ale tak to jest kochany i ... Ale teraz jak widzę śpi spokojnie. Czasami lubi nabroić. Widocznie musiałeś go jakoś sprowokować. :lol: Dobranoc.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Tak tak moniko, sposób pisania i słownictwo też te samo XD więc Twoja wersja nie pasi niestety.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Pablo90 pisze:Tak tak moniko, sposób pisania i słownictwo też te samo XD więc Twoja wersja nie pasi niestety.

Nie będę udowadniała, że nie jestem mężem. Na MQL też pewnie dane personalne dla zmyłki. Winno być "też to". Przepraszam za off topic.

Wracamy do wątku i tematu. Guru Max Idzik tak szybko zgasł jak i rozbłysnął. Dlatego zawsze twierdziłam, że jeśli już ktoś chce szkolić, niech pokazuje swoje konto na bieżąco, bez żadnych sztuczek i tyle. Wiemy wtedy ile zarabia, od kiedy, w jak sposób.

Fotografie przy Bentleyu być może robią wrażenie na początkujących graczach i oni dają się łapać. Ale po to m.in. to forum, aby pomagać tym mniej doświadczonym.

Kiedyś był taki Pan co robił film z Kanarów, bodajże Sebastian Urbański. Teraz coś cicho o nim, ale trochę szkoleń zrobił, chyba nawet płyty powypuszczał.

A prawda jest taka, aaby zarabiać musisz się sam nauczyć albo podpiąć się pod tych co zarabiają i mogą to udowodnić (patrz MQL5, myfxbook, FF).

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

Pablo90 pisze:Opowieść wyssana z palca. Jakby ktoś miał płacić 100 000$ za to żeby gdzieś pracować to raczej nie byłoby za wielu chętnych, zazwyczaj to jest na odwrót :P
Zawierając 50 transakcji dziennie trzeba zrobić 30 - 50 pipsów na plus (w zależności od kosztów) żeby wyjść na zero, więc życzę powodzenia przy takim stylu gry ;)
Kiedys ktos napisze dobry Code na BB/CCI ze zmiana Sell to Buy na oporach, z DD~5% i nie tylko bedzie zarabial na FX i sygnalach ale bedzie tez szkolil jak Max. Ruski "Joker" napisal w miare dobry tylko DD troche za wysokie ale i tak pozwala mu to zarabiac $40K teraz a pod koniec roku $200K i wiecej miesiecznie(za sygnaly). Tylko patrzec jak zacznie szkolic. Im nizszy TF tym wieksza szansa powodzenia. Nawet jezeli koszty sa w granicach 10-20% to i tak sie oplaca. Gdybym wiedzial jak to sam bym napisal a nie siedzial przed kompem jak ta p...a.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Wystarczy zapłacić mu abonament przez 3 miesiące a będziesz wiedział praktycznie wszystko. I pamiętaj, że on ma dźwignię razy 4 względem naszej. Dzisiaj pewnie zrobi kolejną wypłatę 200$

Caldeborn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Caldeborn »

Jokera podalem jako przyklad. Nikomu nie polecam, za wysokie DD. Gdyby mial DD mniej niz 5% to jego system wart bylby miliony a nie $100.00 miesiecznie. Ja jestem za stary na nowa technologie i wszystko robie na piechote. Lewar tylko 1:5 i max. 4 pozycje i tylko wtedy kiedy otwarte sa na BE. MBB/DiNapoli gram od bandy do bandy jak na obrazku widac. Jak 0915 zatrzyma to 0940 powinno byc dobre do 0850 a nawet i 0783. Moze to i dobre grac na H4 czy D1 ale ja biore to co M1 daje.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ