DayTrading: Poniedziałek 01.02.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.02.2016
Złoto idzie na poziomy atrakcyjne dla S ===> tzn. nie widzę wielkiej szansy na zarobek dla biorących TERAZ L, ja szukam dobrego miejsca dla S.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
To jeszcze tam miejsca jest jak to dziennykarnak pisze:Złoto idzie na poziomy atrakcyjne dla S ===> tzn. nie widzę wielkiej szansy na zarobek dla biorących TERAZ L, ja szukam dobrego miejsca dla S.

EDek też zmierza do podbicia a tam S czeka:
DAX
A gdzie euro power?
Baterie mu się skończyły ,poszedł po konsultacje do wróżbity MaciejaMR. D pisze:A gdzie euro power?

Konsultuje się z Highendem! Bez obrazy..
Ja zapracowany.MR. D pisze:A gdzie euro power?
A ed mozolnie powoli... spokojnie - musi znaleźć swoje Fibo161 aby od niego odfrunąć i już nie wrócić.
USD/ZAR i USD/TRY

poza tym pisałem też, że GOLD power, ale jeśli wierzycie Żabie, że spadnie na 1030 - to OK

-- Dodano: 01 lut 2016, 22:06 --
ja się nigdy nie obrażamZolo pisze:Konsultuje się z Highendem! Bez obrazy..

mam tak pracowity okres w firmie, że nie mam czasu na FX - nawet na demo nie mam czasu.
Ale to nic - pieniądze kochają highenda, więc...

-- Dodano: 01 lut 2016, 22:08 --
Cugan bardzo dalekoterminowo myśli. Jego prognozy z EUR/PLN i USD/PLN, a nawet CHF/PLNkarnak pisze: Cugan nie ośmieszaj się.
To nie jest diament.
Pisali Ci już byś tak tego nie nazywał, a Ty głuchy, jak ...
w dużym stopniu się sprawdziły.
Co do tego diamentu podzielam zdanie forumowiczów - nie ma formacji bez potwierdzenia, a tam tak jak pisał Żaba nie ma górnej bandy (i odbicia)
-- Dodano: 01 lut 2016, 22:10 --
Damian dał radę?TsunamiPL pisze: Chłopaki z forum zdusili eur/pln swoimi stadami esek, pozamykali, więc możemy podejść do góry.

-- Dodano: 01 lut 2016, 22:13 --
nieprawda. Korekta bardzo duża, tylko tutaj trzeba mieć duże depo, nie lewarować za mocno i... mieć szczęście, że cena wróciłaniceone pisze:Dla highenda to dalej tylko "marna" korekta

zdecydowanie bezpieczniej grać z trendem, a przede wszystkim nie patrzeć na durne swapy....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
A widzicie już sygnał do trendu wzrostowego na gbp/usd??wrócil z piatkowej straty i poleciał jeszcze do góry...Sorry za proste pytanie jestem nowy dopiero wchodze w temat:)Oczywiscie coś już tam ogarniam:)
DIAMENT jest formacją odwrócenia lub kontynuacji trendu zbudowana z dwóch trójkątów .highend pisze:-
Cugan bardzo dalekoterminowo myśli. Jego prognozy z EUR/PLN i USD/PLN, a nawet CHF/PLNkarnak pisze: Cugan nie ośmieszaj się.
To nie jest diament.
Pisali Ci już byś tak tego nie nazywał, a Ty głuchy, jak ...
w dużym stopniu się sprawdziły.
Co do tego diamentu podzielam zdanie forumowiczów - nie ma formacji bez potwierdzenia, a tam tak jak pisał Żaba nie ma górnej bandy (i odbicia)
jedni widza trójkąt inni nic nie widza każdy niech gra jak uważa.Podpowiedziałem
zaproponowałem sugestie (chociaż brokerzy wieszczyli spadki )
komuś nie pasuje moja sugestia jego sprawa .Co do górnej bandy to powinna
ona powstać w ok. 1,10 jako punkt zwrotny wtedy diament powinien zostać
wyrysowany bardziej wyraźnie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.