DayTrading: Poniedziałek 01.02.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.02.2016
Wygląda na to, że rynek już wie co chlapnie Marian. 

The only way is up
co myślicie o eurpln?
będzie jakaś korekta korekty
?
czy zanurkuje głębiej ?
pzdr
będzie jakaś korekta korekty

czy zanurkuje głębiej ?
pzdr
Chłopaki z forum zdusili eur/pln swoimi stadami esek, pozamykali, więc możemy podejść do góry.dziki_75 pisze:co myślicie o eurpln?
będzie jakaś korekta korekty?
czy zanurkuje głębiej ?
pzdr
The only way is up
Kiwi przy boku trójkąta !!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2016, 16:45 przez PipsKong, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Kto pozamykal ten pozamykalTsunamiPL pisze:Chłopaki z forum zdusili eur/pln swoimi stadami esek, pozamykali, więc możemy podejść do góry.dziki_75 pisze:co myślicie o eurpln?
czy zanurkuje głębiej ?
pzdr

Halo Merlin:), czy na edku jakiegoś zwierzaka za chwile nie będzie można śmarować?
Problemem jest to, że założyłem spore wejście w okolicy 4.40 po moim wejściu była informacja o ratingu, gdybym założył wyższy poziom do wejścia to bym wszedł akurat po ratingu, ale tego niestety nie dało się ot tak przewidzieć.siux pisze:No niestety Damian mam podobne zdanie co atlanticos. Osobiście zanim jeszcze wziąłeś pozycje na eur/pln mówiłem, że za dużo pozycji zbyt blisko od siebie pakujesz. Wszyscy widzieli, że robiłeś pod siebie i zamykałeś pozycje jak tylko wyszły na plus. Ja od 4,51 pykam również eur/pln i na najgorszej mam w tej chwili na plusie ponad 500 pipsów. Wydaje mi się, że powinieneś w max 10 lotów się pakować, nawet jak Ci się wydaje, że to już szczyt szczytówPolicz sobie ile teraz byś zgarnął gdybyś tak tylko 3loty wziął po 4,5 ? A tak już byłeś zapakowany prawie na max na niskich poziomach.
Bo jeśli spojrzeć na sytuację bez info o obniżeniu to były bardzo dobre poziomy na wejście.
Być może i forex nie taką kase połykał, ale ja forexa nie traktuje jako metody zarobku a hobby, zbierają znaczki, sklejają modele, a ja sobie pogrywam...
Wyciągnięcie wniosku z UPLN nie polegało na innych zagraniach tylko na przeczekaniu, bo jeśli jestem pewien jakiegoś zagrania to się go będę trzymał choćbym miał czekać 3 miesiące...
Łapać Panowie dołki na EURUSD. Jesteśmy w hossie o jakiej się nawet filozofom nie śniło.
TsunamiPL pisze:Chłopaki z forum zdusili eur/pln swoimi stadami esek, pozamykali, więc możemy podejść do góry.dziki_75 pisze:co myślicie o eurpln?
czy zanurkuje głębiej ?
pzdr
no i skusiłem się na małą eLeczkę po 4,3993
założyłem SL nad BE - pewnie mnie wytnie zaraz ale jak nie to niech się kisi do jutra

Nie czas na bessę, gdy indeks DJUA pnie się ostro do góry ====> na innych indeksach okazja "taniego" zakupu akcji.