Ja nigdy nie twierdziłem, że gram bezpieczniedziki_75 pisze:Damian2 pisze:No i TP na eurpln wskoczyło:
sukces jest ale... R/R ratio 10+
![]()
A teraz wyciągnąłem nauczkę z ostatniej akcji z USDPLN i trzymałem pozycje tak jak zakładałem i się opłaciło.
Ja nigdy nie twierdziłem, że gram bezpieczniedziki_75 pisze:Damian2 pisze:No i TP na eurpln wskoczyło:
![]()
Damian2 pisze:Ja nigdy nie twierdziłem, że gram bezpieczniedziki_75 pisze:Damian2 pisze:No i TP na eurpln wskoczyło:
![]()
![]()
A teraz wyciągnąłem nauczkę z ostatniej akcji z USDPLN i trzymałem pozycje tak jak zakładałem i się opłaciło.

obawiam się że nie wyciągnąłeś kompletnie wniosków z sytuacji z usdpln skoro zrobiłeś 65% obsunięcia kapitału... i nie chce byc zlym prorokiem, ale uwazam ze to tylko kwestia czasu, az przerzniesz wszystko bo kompletnie nie wiesz co robisz, a jak saper leci na farcie to predzej czy pozniej sie pomyli - wystarczy raz...Damian2 pisze: A teraz wyciągnąłem nauczkę z ostatniej akcji z USDPLN i trzymałem pozycje tak jak zakładałem i się opłaciło.
Jak zwykle o gospodarce, walutach, stopach % i innych mechanizmach inżynierii finansowejBOCZEK pisze:o czm dziś ma gadaiać mario?
Goldem pisze:Co myslicie o EURGBP?