Dax na kanale dolnej,Asset pisze:Atlanticos, jakiś czas temu wrzucałeś wykres USDPLN i przewidziałeś spadek na 4,06 potem skok na 4,20-4,25. Nadal podtrzymujesz swoją prognozę?
sp 500 kanał wyłamuje
Dax na kanale dolnej,Asset pisze:Atlanticos, jakiś czas temu wrzucałeś wykres USDPLN i przewidziałeś spadek na 4,06 potem skok na 4,20-4,25. Nadal podtrzymujesz swoją prognozę?
troszke moja koncepcja sie zmienila... obecnie jesteśmy na pierwszej strefie wsparcia która wg mnie nie wytrzyma bo w tej strefie zacznie sie dobieranie L ktore trzeba przeciagnac w dol (nie mam pozycji na usdpln wiec podchodze do tej pary obiektywnie)Asset pisze:Atlanticos, jakiś czas temu wrzucałeś wykres USDPLN i przewidziałeś spadek na 4,06 potem skok na 4,20-4,25. Nadal podtrzymujesz swoją prognozę?
atlanticos pisze:troszke moja koncepcja sie zmienila... obecnie jesteśmy na pierwszej strefie wsparcia która wg mnie nie wytrzyma bo w tej strefie zacznie sie dobieranie L ktore trzeba przeciagnac w dol (nie mam pozycji na usdpln wiec podchodze do tej pary obiektywnie)Asset pisze:Atlanticos, jakiś czas temu wrzucałeś wykres USDPLN i przewidziałeś spadek na 4,06 potem skok na 4,20-4,25. Nadal podtrzymujesz swoją prognozę?
na drugiej strefie powinniśmy zobaczyć już reakcję i szeroką konsolę do marca, nastepnie spodziewam sie szybkiego zjazdu do 3 zółtej strefy i dopiero tam silnego ataku kupujących aż do poziomów powyżej 4,20
usdpln d1
https://www.tradingview.com/x/3Z0RYt3R/
Gdzie ten kanał na SP?Tomasz196407 pisze:Dax na kanale dolnej,Asset pisze:Atlanticos, jakiś czas temu wrzucałeś wykres USDPLN i przewidziałeś spadek na 4,06 potem skok na 4,20-4,25. Nadal podtrzymujesz swoją prognozę?
sp 500 kanał wyłamuje
Damian2 pisze:No i TP na eurpln wskoczyło:
Damian2 pisze:No i TP na eurpln wskoczyło:
To ciekawe co ja mambirkof86 pisze:Damian2 pisze:No i TP na eurpln wskoczyło:
gratulacje, ale Ty to chyba masz pilki zamiast jaj
ConsiliumFX pisze:Gdzie ten kanał na SP?Tomasz196407 pisze:Dax na kanale dolnej,Asset pisze:Atlanticos, jakiś czas temu wrzucałeś wykres USDPLN i przewidziałeś spadek na 4,06 potem skok na 4,20-4,25. Nadal podtrzymujesz swoją prognozę?
sp 500 kanał wyłamuje