DayTrading: Piątek 29.01.2016
Re: DayTrading: Piątek 29.01.2016
W poniedziałek euro/USD i gbp/USD wyglądają ze bedą szli do góry. Taka moja wersja. Ktoś myśli podobnie??/lub ewentualnie inaczej??
Mi się jednak wydaje że Kabel jest w książkowym miejscu na S
-- Dodano: ndz 31-01-2016, 9:32 --
Kabel
-- Dodano: ndz 31-01-2016, 9:32 --
Kabel
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Moze masz racje z tym kablem. Hmm mam pytanie czy zwracacie uwagę na inne pary walut np z USD?? Bo z wykresu wydaje sie ze euro pójdzie do góry czyli USD sie osłabia. W parze z funtem ze sie umacnia a np USD/cad ze sie znów dolar umacnia. Czy sa jakieś pary walut ze sobą skolerowanych? Dziękuje z góry za odpowiedz 

ja np. sprawdzam ;]Jackal pisze:Moze masz racje z tym kablem. Hmm mam pytanie czy zwracacie uwagę na inne pary walut np z USD?? Bo z wykresu wydaje sie ze euro pójdzie do góry czyli USD sie osłabia. W parze z funtem ze sie umacnia a np USD/cad ze sie znów dolar umacnia. Czy sa jakieś pary walut ze sobą skolerowanych? Dziękuje z góry za odpowiedz
często korzystam i bardzo się to przydaje ;]
http://www.oanda.com/forex-trading/anal ... orrelation
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
Eur/usd moim zdaniem góra. Jednocześnie zakładam, że korekcyjna fala na giełdach S&P, DAX właśnie się skończyła i od rana czeka nas atak podaży, być może z luką w dół.Jackal pisze:W poniedziałek euro/USD i gbp/USD wyglądają ze bedą szli do góry. Taka moja wersja. Ktoś myśli podobnie??/lub ewentualnie inaczej??
The only way is up
Pipskong dzieki. O to mi wlasnie chodziło 

WIG20:
-
- Fanatyk
TsunamiPL pisze:Eur/usd moim zdaniem góra. Jednocześnie zakładam, że korekcyjna fala na giełdach S&P, DAX właśnie się skończyła i od rana czeka nas atak podaży, być może z luką w dół.Jackal pisze:W poniedziałek euro/USD i gbp/USD wyglądają ze bedą szli do góry. Taka moja wersja. Ktoś myśli podobnie??/lub ewentualnie inaczej??

ktoś po dobrej stronie mocy
a tak w temacie to pisząc o miejscu w jakim moze sie znajdujemy na ind!!, dziwnie to zabrzmi bo korekta w korekcie

W średnioterminowym interwale trudno być optymistą na EDku, gdy wykres pod oporem, krótkoterminowo - konsola:
Jeśli nie wierzysz chińskim statystykom wzrostu PKB – nie jesteś sam - https://t.co/3qR8yggwRW (https://twitter.com/dsokol66)