Wszystko zamkniete , czas na weekend .klimokrates pisze:Nie ktoś, tylko ja. Pisałem, że ja będę w S a Ty zaczniesz wierzyć w wzrosty. Gdzie masz TP ?ajron pisze:Euro Power ...
Ktos mi tu wczoraj pisał ze moje Ski wykończą moje depo
Pozdrawiam

Wszystko zamkniete , czas na weekend .klimokrates pisze:Nie ktoś, tylko ja. Pisałem, że ja będę w S a Ty zaczniesz wierzyć w wzrosty. Gdzie masz TP ?ajron pisze:Euro Power ...
Ktos mi tu wczoraj pisał ze moje Ski wykończą moje depo
to nie pomylka Zaby tylko golman sachs, dali zle info i teraz nie wiedza co zrobicGoldem pisze:A kto wymyślił to EUR Power????
Tak śledzę od kilku tygodni to forum i mam dziwne wrażenie, że w niektórych momentach mamy do czynienia z trolami jakiegoś Buka. Kilka osób pisze naprawdę ok, ale kilku to chyba na pensyjce za wpisywanie tak zwanego marketingu szeptanego.
Ktoś pisze, EUR power, ktoś pisze że CHFPLN 4,25, ktoś pisze OILWTI po 40.
Co za brednie.
Wiadomo, że można powiedzieć, że myślał w szerszym horyzoncieale .....
Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących i szacun dla Żaby, za chyba najlepsze analizy na tym forum. (1 miesiąc i tylko 1 pomyłka)
Żaba tylko raz się pomylił - na początku roku.slo pisze:to nie pomylka Zaby tylko golman sachs, dali zle info i teraz nie wiedza co zrobicGoldem pisze:A kto wymyślił to EUR Power????
Tak śledzę od kilku tygodni to forum i mam dziwne wrażenie, że w niektórych momentach mamy do czynienia z trolami jakiegoś Buka. Kilka osób pisze naprawdę ok, ale kilku to chyba na pensyjce za wpisywanie tak zwanego marketingu szeptanego.
Ktoś pisze, EUR power, ktoś pisze że CHFPLN 4,25, ktoś pisze OILWTI po 40.
Co za brednie.
Wiadomo, że można powiedzieć, że myślał w szerszym horyzoncieale .....
Pozdrawiam wszystkich zdrowo myślących i szacun dla Żaby, za chyba najlepsze analizy na tym forum. (1 miesiąc i tylko 1 pomyłka)
To pokrywa się z moja koncepcją na DAX 10 300 i odbicie. W podobnym czasi ujek powinien dotknąć górną bandę trójkąta. Dzisiaj to mi się morda śmieje bo jak macali 116 na ujku to moja drabinka L powodowała, że zrobiło mi się ciepło. Hedge dał chwile do zastanowienia choc kosztował mnie 600 PLN a teraz to mam japę jakbym banana połknął.atlanticos pisze:a żeby nie bylo off top to
ujek d1 - chyba sie jeszcze kilka miesięcy pokrecimy wewnatrz tego trójkąta...
https://www.tradingview.com/x/wk2EeuxN/