Ale wiesz że tak sie nie da, chyba że ea zapuscisz,highend pisze:Pół roku.... musi minąć. Wcześniej nie wrzucę ani grosza.TsunamiPL pisze: Highend wrzuciłeś już jaką kasę na konto real, czy ćwiczysz strategie na demku ?
-- Dodano: 29 sty 2016, 14:15 --
Tak mi sie tylko ten rzeźnik znalazł w plikach i wpadł w oko.Tomasz196407 pisze: Przemek ale nie gniewasz sie na mnie? co
poprostu mnie rozbawiłes tym co napisałes o gj bo to akurat pamietam jak było,
tu na fx nawigatorze nie konkursu żadnego na sprawdzone analizy, bo tak odbieram twoje posty
Nie chcę robić analiz w sumie już... wolałbym tradować tak aby to zajmowało minimum czasu na dzień i przynosiło stałe zyski. Całodzienne gapienie się w wykresy pozbawione jest sensu.
jeśli mogę to ja to mam tak... 1150 okolice do zaliczenia, a potem albo takowy ORGR albo faktycznie 1000-1030 jak piszesz.atlanticos pisze:myślę że cały czas ma do pocałowania 1000-1030... obecnie jest w strefie miesiecznego oporu, ale nie dotykam bo czystych czytelnych sygnalów obecnie brak jak dla mnieConsiliumFX pisze:
A co myślisz teraz o złocie będzie miało jeszcze siłę iść w górę?
da się na małych interwałach (M1/M5) łapiąc lokalne małe trendy.Tomasz196407 pisze: Ale wiesz że tak sie nie da, chyba że ea zapuscisz,
musisz sie gapic jak chcesz zarobić,
atlanticos pisze:myślę że cały czas ma do pocałowania 1000-1030... obecnie jest w strefie miesiecznego oporu, ale nie dotykam bo czystych czytelnych sygnalów obecnie brak jak dla mnieConsiliumFX pisze:
A co myślisz teraz o złocie będzie miało jeszcze siłę iść w górę?
ajron pisze:Euro Power ...
Nie ktoś, tylko ja. Pisałem, że ja będę w S a Ty zaczniesz wierzyć w wzrosty. Gdzie masz TP ?ajron pisze:Euro Power ...
Ktos mi tu wczoraj pisał ze moje Ski wykończą moje depo
atlanticos pisze:Highend...jakie Ty piszesz brednie to masakra jakaś... za takie dyrdymały palili kiedyś na stosach heretyków... z doskoku to sobie można WC odwiedzic, a nie forexem zajmować... Albo sie to traktuje jak każdą inną pracę, a nawet pasję albo polożenie depo jest kwestią czasu... Rob coś dobrze albo wcale
a żeby nie bylo off top to
ujek d1 - chyba sie jeszcze kilka miesięcy pokrecimy wewnatrz tego trójkąta...
https://www.tradingview.com/x/wk2EeuxN/