atlanticos pisze:
edit:
Highend pisze do niceone ze ten gra pod prąd jak pln 2 lata sie osłabia.... No cyrk - to tak jakby Telly Savalas śmiał się z kogoś, że tamten nie ma włosów

pod kątem tego, że Żabciu śmiejesz się ze mnie, a z niceone nikt się nie śmieje?
-- Dodano: 29 sty 2016, 12:51 --
niceone pisze:
Widzisz, kolega niceone w przeciwienstwie do Ciebie umie dobierac odpowiednie pozycje do Swojego depozytu, i jak widac, nawet w trendzie wzrostowym potrafi fajnie zarobic,
Dobrze, w porządku. Gratuluję. Jednak taki sposób gry (pod prąd na korektach, a może się uda...)
nie jest dobry. Jak Ci się sprawdza - graj, niech Pan Bóg Ci da
Bo widzisz, ja się z nikogo tutaj nie śmieję...

każdy robi po swojemu.
-- Dodano: 29 sty 2016, 12:54 --
MR. D pisze:
Stary wiesz, że lubię z Tobą pisać, ale to co widzieliśmy w styczniu na ujku da się podsumować tylko dwoma słowami STRZYŻENIE OWIEC. W grudniu pisałem, że kiwi poleci a w styczniu, że IMo promocja na ujku. Teraz już pozamiatane drobnica się podłączy i może coś wyciągną więcej albo nie. Ja już tylko 0,3L zostawiłem ze stopem 120,5 pozostałe pozamykałem z zyskiem od 3 do 4 figur..... wchodzi
Kod: Zaznacz cały
z trendem na korektach PODSTAWY PODSTAW :564:[/quote]
pewnie masz rację !!! :564: :564: :564:
no to teraz rzeźnik mój malunek z września(!!!!) i targety... kuwa na razie się sprawdziło w 100% :shock:
(niebieska linia wzrost, czerwona korekta - oczywiście z jakimiś tam marginesami błędu... ale same kierunki)... czas na zieloną! ;)
zatem rzeźnik L po same jaja :564:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.