DayTrading: Środa 27.01.2016
Re: DayTrading: Środa 27.01.2016
Ja tylko obserwuje , jak mam zarobić to zarobie i jutro . Jak nadadzą rynkowi jakiś kierunek . Jedynie jak trzymam pozycje z dłuższym terminem .
Zaczaiłem się z S na EDku: 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
edek h4 - czerwone zasięgi dla orgra, fioletowe dla trójkąta
https://www.tradingview.com/x/HEnduKA2/
https://www.tradingview.com/x/HEnduKA2/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jakie typy ja obstaiam down, i jestem zaladowany na kablu, ciekawe do ilu rozszerza spred, oby walneli konkretnie w jedna strone bez bujania
bez bujania to co to za zabawa. pamiętaj że muszą wyciąć slsureshot pisze:jakie typy ja obstaiam down, i jestem zaladowany na kablu, ciekawe do ilu rozszerza spred, oby walneli konkretnie w jedna strone bez bujania
Nie przesadzajmy. Rynek reaguje histerycznie jak się dzieje coś czego nie przewidział. W sytuacji kiedy rynek jest pozycjonowany pod konkretne scenariusze zachowuje się bardzo przewidywalnie. Dzisiaj będzie pewnie wyjście z konsoli zasięg 100-150 pipsów. Przy long termie to nawet do sl się nie zbliży ;-)monikaforexpolska pisze:Gracie w trakcie danych? Po nauczce ze stycznia 2015 i tym co działo się z SLami?
- atlanticos
- Maniak
zastanawia mnie skad mysli o gigantycznych ruchach jak rynek niemal w 100% wycenial brak podwyżki...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
cugan pisze:Świetny pomysł była tu kiedyś taka para jeden jegomościn pracował nawet w bankuMR. D pisze:Kiedyś sam się z siebie śmiałem, że jestem wskaźnikiem odwracania ruchu. Jak wchodziłem to od razu zawracali. Teraz widzę, zę o 14:31 napisałeś edek up i to była ostatnia świeca wzrostowa i zjazd o 50 pipsów ;-) nie myślałeś żeby sprzedawać sygnałyhighend pisze:Eur power..widac coraz lepiej.
Eurpln up (sorry damian)
Usdpln jednak w dol
ED kierunek up
Chf i usd - sell
Eur i gold - buy
Tak to widze. Bardzo obiektywnie bo bez pozycji.?
otworzyli stronkę nawet >nie wiem czy funkcjonują. Pewnie awansowali wyżej
i piszą komentarze w Bankierze bo mniej więcej taki poziom reprezentowali.
------------------------------------------
CHF/PLN LONG cel 4,08
Marycha i Bax
moe nie gigantyczne, ale swieczka daily 60p w dzien fomc??atlanticos pisze:zastanawia mnie skad mysli o gigantycznych ruchach jak rynek niemal w 100% wycenial brak podwyżki...
-- Dodano: śr 27-01-2016, 20:10 --
kabel ruszyl troche w dol , ale edek do gory, bez sensu
macie namiary na daty ebc w 2016 roku? namierzyc nie mogę, czy to już jest koniec
?

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"