Anton Kreil - Professional FOREX Trading Masterclass

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Re: Anton Kreil - Professional FOREX Trading Masterclass

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

https://www.youtube.com/watch?v=KILZo7AQnWw

tajlandia po raz enty..., plaze, szampan, fajne laski, grupowe narady, typowe zycie trejdera koles mnie przekonal i tylko 1.500$ miesiecznie...
RoLudlum pisze:Mam wrażenie że A. Kreil uznał po doświadczeniach z bardzo popularnym filmem i przedsięwzięciem z tym filmem związanym https://www.youtube.com/watch?v=yYMKADazwqc że jest w stanie zbudować hedge fund z amatorów których sam wyszkoli.
w sumie ja tez mam takie wrazenie, jak ty;), ze buduje fund na amatorach, po takiej reklamie w bbc podejrzewam, ze zlapanie 1000 osob to betka, 1.5mln$ i to jest konkretny fund ;);)

Awatar użytkownika
RoLudlum
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: RoLudlum »

1000 osób po 1500$ to dwa fundy z tego wyjdzie a jak będą jeść suche bułki to nawet 3 ;) Nie twierdzę że na tym nie zarabiają. Wrzucanie jednak wszystkich do jednego worka to nadużycie.

1000 osób to chyba przesada?
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów

Awatar użytkownika
profession
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: profession »

Nie wiem czy gość jest prawdomówny w kwestii swoich wyników jednak wszystkie informacje i filmy jakie z nim widziałem gdzie przekazywał wiedzę, wykłady itd sprawiły dobre wrażenie.
Austryjacka Szkoła Ekonomii jest sednem.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

profession pisze:Nie wiem czy gość jest prawdomówny w kwestii swoich wyników jednak wszystkie informacje i filmy jakie z nim widziałem gdzie przekazywał wiedzę, wykłady itd sprawiły dobre wrażenie.

Doświadczenie u Goldmana pewnie mu pomaga. Ale tam zupełnie inaczej podchodzi się do tematu. Tam lubią takie rzeczy. Wystarczy popatrzeć na coś takiego jak couching. U nas tak na prawdę raczkuje a u nich to prawie odrębna gałąź przemysłu szkoleniowego. I niewielu narzeka.

ODPOWIEDZ