DayTrading: Piątek 22.01.2016
Re: DayTrading: Piątek 22.01.2016
Paczcie go, jaki zgrywus 

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Krótka po przełamaniu wsparcia na RSI ? Nie żebym trejdował na tym co pokazałeś ale żebym zrozumiał co nie co.MERLIN pisze:Coś wam pokaże na DAX ,niczego nie prognozujeTsunamiPL pisze:Nudny rynek, a nudnego rynku się nie skraca.
Dax w ciągu dwóch dni z 9280 na 9800
“Whether you think you can, or you cannot, you are right.” - Henry Ford
Pokazałem 1do1 jako możliwość ,bliźniaczą formacje .Dobrze odczytałeś RSI -Też na tym nie gram ,a to co pokazałem to nic pewnego ,przynajmniej nie jest to rekomendacjaBeQuiet pisze:Krótka po przełamaniu wsparcia na RSI ? Nie żebym trejdował na tym co pokazałeś ale żebym zrozumiał co nie co.MERLIN pisze:Coś wam pokaże na DAX ,niczego nie prognozujeTsunamiPL pisze:Nudny rynek, a nudnego rynku się nie skraca.
Dax w ciągu dwóch dni z 9280 na 9800

Witam:)
Na DAX-e oczekiwałbym teraz zejście nad 9700 (przynajmniej 38% fibo dzienne) jeśli mieliby ciągnąć indeksy za uszy ponad 10000pkt. Musiałaby ropa iść dalej do góry ale kreski prof Żaby jasną malują, że niedługo powrót do spadków. Także tak jak wczoraj pisałem. Ja widzę konsolę na wyższych interwałach. Pozdrawiam:)
Na DAX-e oczekiwałbym teraz zejście nad 9700 (przynajmniej 38% fibo dzienne) jeśli mieliby ciągnąć indeksy za uszy ponad 10000pkt. Musiałaby ropa iść dalej do góry ale kreski prof Żaby jasną malują, że niedługo powrót do spadków. Także tak jak wczoraj pisałem. Ja widzę konsolę na wyższych interwałach. Pozdrawiam:)
To ja coś co mi się rzuciło w oczy.
Para NZD/CAD.
Możliwe przebicie jednego z poziomów na dziennym interwale (czarna linia)m który przy okazji jest poziomem wsparcia i dołkiem ostatnich dwóch tygodni, testowany już3 razy.
Potencjalnie jeśli tak się stanie to cena może zejść do ok. 0.9010.
Para NZD/CAD.
Możliwe przebicie jednego z poziomów na dziennym interwale (czarna linia)m który przy okazji jest poziomem wsparcia i dołkiem ostatnich dwóch tygodni, testowany już3 razy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
---> Podaż i Popyt ---> Sukces!
Zapraszam do kontaktu.
Dział Supply & Demand trading
. . . . . . . .(link w profilu)
Zapraszam do kontaktu.
- atlanticos
- Maniak
nie sprawdzalem reszty wykresu ale na fragmencie ktory wrzuciles masz wybitego rgra w dolDeszcz pisze:To ja coś co mi się rzuciło w oczy.
Para NZD/CAD.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Szczerze to nigdy nie używałem takiej formacji RamieGłowaRamie, bo słabo mi to wychodziłoatlanticos pisze: nie sprawdzalem reszty wykresu ale na fragmencie ktory wrzuciles masz wybitego rgra w dol

---> Podaż i Popyt ---> Sukces!
Zapraszam do kontaktu.
Zapraszam do kontaktu.
- atlanticos
- Maniak
juz zerknalem na ten wykres...tam jest rgr wpisany we flage z zasiegiem 200 pipsow w dol i MACD Histogram na d1 zawracajacy w dół... za kilka chwil wrzuce ze swojej perspektywy jak to widzeDeszcz pisze:Szczerze to nigdy nie używałem takiej formacji RamieGłowaRamie, bo słabo mi to wychodziłoatlanticos pisze: nie sprawdzalem reszty wykresu ale na fragmencie ktory wrzuciles masz wybitego rgra w dol
nzdcad h4
https://www.tradingview.com/x/AzKr8431/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Tomek popatrz na ujka... otwarcie na WS daje nadzieję na dynamiczne wybicie 9800 ;-)
-
- Fanatyk
Własnie te 9800 jest po drodze wzrostom,MR. D pisze:Tomek popatrz na ujka... otwarcie na WS daje nadzieję na dynamiczne wybicie 9800 ;-)
UJ
to co 08.01. pokazywałem : http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... 00#p800269
Fala C w ED
teraz by sie tworzyła do góry korekta IV fali