karnak pisze:Obstawiam taki wariant - EDek przebije wsparcie, a Jankes i DAX pokonają opór.
Podasz te konkretne wartości ?
Ja to widziałem chwilowo dziwne zjawisko: edek up, dax up.
karnak pisze:Obstawiam taki wariant - EDek przebije wsparcie, a Jankes i DAX pokonają opór.
ściągnąłem 10 pipsów na tym shorcie. Zobaczymy... testuje pewną strategie i narazie jest ok. Co prawda przy tylu danych dzisiaj rano to mogłem miec stratę. Wszelkie dzielenie sie doświadczeniem jak najbardziej mile widziane z mojej stonyTomasz196407 pisze:Dawid każdy gra po swojemu,!!MR. D pisze:Prist pisze:Jak to jest że po Mario EUR/USD poszło UP a EUR/PLN w dół? Co on tam naściemniał?
Tomek przyznam szczerze, że moja znajomość AT jest powierzchowna. Kieruje się tylko AF. AT używam tylko do wyznaczania zasięgów lub poziomów wsparć, oporów, ale kierunek wyznacza mi AF
juz tu wczoraj wrzało od tematów nie związanych z dt- szkoda że admin pozwala na to(kiedyś dostałem ostrzezenie za nie temat w dt)
i podejrzewam że tak naprawde nikt z piszących tu o psychice wczoraj, nie ma nawet małej znikomej wiedzy w tym temacie,
a rady to są dobre dla tych co własnie radzą, dowartościowują sie w ten sposób,
ja wykresy przed oczami miałem juz bardzo dawno i to mi pasuje!!
czy mam wiedze? to tylko statystyka Ci pokazuje ile masz wejsc na + i -
zarabiasz to sie sparawdza wszystko nie zarabiasz to sie nie sprawdza
a takie rady wczorajsze że to i tamto, Daj spokój
@Prist za wczesnie ten sell chyba
Wrzucałem wczoraj odpowiednie rysunki.Ambasador pisze:karnak pisze:Obstawiam taki wariant - EDek przebije wsparcie, a Jankes i DAX pokonają opór.
To zjawisko jest jak najbardziej ok i może teraz trwać:Ambasador pisze:karnak pisze:Obstawiam taki wariant - EDek przebije wsparcie, a Jankes i DAX pokonają opór.
Tak wyglada prawdziwe zjawisko. Korelacja to dziwne zjawisko.GLAmbasador pisze:karnak pisze:Obstawiam taki wariant - EDek przebije wsparcie, a Jankes i DAX pokonają opór.
Jak tak dalej pójdzie to mamy wieczorną gwiazdę. Według mnie i tak jest to zbyt słaby sygnał, zobacz że wcześniej jest kilka dużych białych korpusów.dziki_75 pisze:Piękna dlugonoga doji na dziennym eurpln
ciekawe co piąteczek przyniesie
Chyba wszystko zależy od ropy i Chin. CAD to waluta surowcowa więc jak ropa up to CAD mocniejszy.Goldem pisze:Witam, ma ktoś pomysł na USDCAD??
Czy dojdziemy do 38,2 FIBO ostatniego impulsu (od 1.2830 do max na D1?)