Broker z jak największą ilością dostępnych instrumentów
Broker z jak największą ilością dostępnych instrumentów
Moje typy to FxPro i HFTBrokers. Znajdę coś z niższymi kosztami tradingu/większą ilością instrumentów?
Re: Broker z jak największą ilością dostępnych instrumentów
10 tys instrumentów @ cmc marketsPablo90 pisze:Moje typy to FxPro i HFTBrokers. Znajdę coś z niższymi kosztami tradingu/większą ilością instrumentów?
Fakt, szkoda, że głównie to CFD na akcje i brak MT4.Damian77 pisze:10 tys instrumentów @ cmc marketsPablo90 pisze:Moje typy to FxPro i HFTBrokers. Znajdę coś z niższymi kosztami tradingu/większą ilością instrumentów?
SaxoBank - też brak MT4 ale instrumentów cała masa + opcje waniliowe, ETF, obligacje, futuresy...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
co to są te opcje waniliowe ???
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
https://www.google.pl/search?client=ope ... gws_rd=sslPipsKong pisze:co to są te opcje waniliowe ???
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
jakieś "kontrakty" sąraposo pisze:Fakt, szkoda, że głównie to CFD na akcje i brak MT4.Damian77 pisze:10 tys instrumentów @ cmc marketsPablo90 pisze:Moje typy to FxPro i HFTBrokers. Znajdę coś z niższymi kosztami tradingu/większą ilością instrumentów?
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To raczej CFD... Terminowe na DAX mają oznaczenie FDX.F + seria i rok
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
cfd ale nie kasowe a marcowe 2016raposo pisze:To raczej CFD... Terminowe na DAX mają oznaczenie FDX.F + seria i rok
No dobrze,
a może jakiś broker z większą ilością Ameryki Południowej i Azji?
Przykłady:
Niedługo Olimpiada w Brazylii a nie mogę sobie pod to zająć pozycji na realu.
Z kolei Korea Południowa wyrosła na potęgę, a mimo wszystko o jakimś crossie z wonem mogę tylko pomarzyć
Ktoś pomoże?
P.S. Brokera chciałbym jakiegoś z większą wiarygodnością (Cypr i inne Wyspy Wiecznej Szczęśliwości odpadają). Spready i opłaty zakupowe mniej ważne...
a może jakiś broker z większą ilością Ameryki Południowej i Azji?

Przykłady:
Z kolei Korea Południowa wyrosła na potęgę, a mimo wszystko o jakimś crossie z wonem mogę tylko pomarzyć

Ktoś pomoże?
P.S. Brokera chciałbym jakiegoś z większą wiarygodnością (Cypr i inne Wyspy Wiecznej Szczęśliwości odpadają). Spready i opłaty zakupowe mniej ważne...
Z Brazylii chyba właśnie Saxo miał kilka spółek... Jak nie to pewnie pozostaje Ci BOVESPA. Ją to miało nawet XTB, przynajmniej kilka lat temuRobertK pisze:No dobrze,
a może jakiś broker z większą ilością Ameryki Południowej i Azji?![]()
Przykłady:
Z kolei Korea Południowa wyrosła na potęgę, a mimo wszystko o jakimś crossie z wonem mogę tylko pomarzyć![]()
Ktoś pomoże?

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu