dla przekory małe eL 1.0945karnak pisze:ED ok. 1.093 na dzisiejsze zamknięcie to w sam raz i wzięte S z oporu już by zarabiało.

dla przekory małe eL 1.0945karnak pisze:ED ok. 1.093 na dzisiejsze zamknięcie to w sam raz i wzięte S z oporu już by zarabiało.
Może w takim razie mnie oświecisz ?_Kerad_ pisze:MR. D pisze:
Myślę, że reakcja trochę zbyt histeryczna. To tylko rating. Wieczorem ma MF się ustosunkować ;-)
dlaczego piszesz takie brednie?
może poczytaj, a później jak zrozumiesz pisz
jak wiesz że ktoś jest bankrutem to pożyczysz mu pieniądze ?MR. D pisze:Może w takim razie mnie oświecisz ?_Kerad_ pisze:MR. D pisze:
Myślę, że reakcja trochę zbyt histeryczna. To tylko rating. Wieczorem ma MF się ustosunkować ;-)
dlaczego piszesz takie brednie?
może poczytaj, a później jak zrozumiesz pisz
Boli ?Jones pisze:dla przekory małe eL 1.0945karnak pisze:ED ok. 1.093 na dzisiejsze zamknięcie to w sam raz i wzięte S z oporu już by zarabiało.real
domknęliJones pisze:teraz tak patrze i na edku mamy lukę XM
u innych brokerów nie widzę ?
Nie walcz ze mną Ty Brutusie!Jones pisze:dla przekory małe eL 1.0945karnak pisze:ED ok. 1.093 na dzisiejsze zamknięcie to w sam raz i wzięte S z oporu już by zarabiało.real
MR. D pisze:Człowieku trochę dystansu. To, że przewieźli Cię na edku nie oznacza, że masz się teraz wyżywać na tych co mówili "okazja do s" No i trochę więcej pokory bo przez to tracisz...
Jones pisze:domknęliJones pisze:teraz tak patrze i na edku mamy lukę XM
u innych brokerów nie widzę ?