Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
Re: Z kapitanem Jack'iem na zmanipulowanych wodach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
A co z taką koncepcją? Nie jestem pewien czy "moja 1 " nie jest za mała aby ją uznać za akumulację.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
kolejne moje przemyślenia, w końcu kiedyś wpadnę na prawidłowy trop
EURUSD M15

EURUSD M15
Wsiadłeśeresz pisze:kolejne moje przemyślenia, w końcu kiedyś wpadnę na prawidłowy trop

Ciąg dalszy nastąpił, szkoda, że to demo

na to samo wyszlo i spada i wku*wia mnie jedno za wczesnie wszedlem a podeszli wyzejT-REX pisze:A co z taką koncepcją? Nie jestem pewien czy "moja 1 " nie jest za mała aby ją uznać za akumulację.

takie bledy sa niewybaczalne na rynku
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Może i wyszło na to samo ale "ordung muss sein" jak mawiali w wojsku do dziadka pewnego premiera. Trzeba po prostu nauczyć się selekcjonować najbardziej wyraziste układy bo ten na moje amatorskie oko zbyt ewidentny nie był...
Ja już po za placformą, wszedłem w to dwa razy ale spękałem z za ciasnym stopem. Walić to jest weekend.
Ja już po za placformą, wszedłem w to dwa razy ale spękałem z za ciasnym stopem. Walić to jest weekend.

dla mnie uklad jest zajebiscie wyraznyT-REX pisze:Może i wyszło na to samo ale "ordung muss sein" jak mawiali w wojsku do dziadka pewnego premiera. Trzeba po prostu nauczyć się selekcjonować najbardziej wyraziste układy bo ten na moje amatorskie oko zbyt ewidentny nie był...

fox nieustannie zamazuje ukrywa swoj plan wiec nigdy nie bedziesz mial wyrazistych ukladow podanych na zlotej tacy do lozka albo przyjmujesz to jakie jest albo zapomnij o tym i wroc do trojkatow

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
A są jakieś szczególne pary gdzie częściej się sprawdza lub rzadziej? Np: na USD/JPY widzę, że często jest więcej niż trzy strefy akumulacji (chyba że jeszcze mi się zajączkuje).
Dzięki chłopaki za cynka. Z gbpnzd zaryzykuje i zostawię to zgodnie z możliwym scenariuszem z wyższych TF. Edka też zgarnąłem.
"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"