Obserwuję tą parę i dam Ci radę.. Graj z trendem.Goldem pisze:Jak myślicie jaki jest zasięg korekty na USDCAD w krótkim terminie
CAD to odwrócona ropa, a na ropie popłynęło już wielu.
Lepiej znajdź dołek na kontynuację

Obserwuję tą parę i dam Ci radę.. Graj z trendem.Goldem pisze:Jak myślicie jaki jest zasięg korekty na USDCAD w krótkim terminie
ginette pisze:Obserwuję tą parę i dam Ci radę.. Graj z trendem.Goldem pisze:Jak myślicie jaki jest zasięg korekty na USDCAD w krótkim terminie
CAD to odwrócona ropa, a na ropie popłynęło już wielu.
Lepiej znajdź dołek na kontynuację
no rośnie bo mnie wycięła ;/;/highend pisze:ale ropa teraz ładnie rośnie, więc nieoczekiwanie USDCAD i nawet EURCAD chcą w dół
psikus haha
co do GOLD to zasięg wzrostu tak na spokojnie wychodiz mi na 1130 - 1133, a co potem to się okaże (może spadek na 1032 Żaby)
PipsKong pisze:no rośnie bo mnie wycięła ;/;/highend pisze:ale ropa teraz ładnie rośnie, więc nieoczekiwanie USDCAD i nawet EURCAD chcą w dół
psikus haha
co do GOLD to zasięg wzrostu tak na spokojnie wychodiz mi na 1130 - 1133, a co potem to się okaże (może spadek na 1032 Żaby)
to świnia parszywa !!!!
PipsKong pisze:Szkoda że akurat dzisiaj go zobaczył ;/
Przegapiłem okazjęatlanticos pisze:sorki...wybaczcie... wzialem kilka " malych" L w zoltej strefie, ale nie przewidziałem ze az tak rynkiem rusze
https://www.tradingview.com/x/VxtLA3lK/