DayTrading: Czwartek 07.01.2016
Re: DayTrading: Czwartek 07.01.2016
Do jakiego poziomu doleciny na edku przed powrotem do spadków??
do oporusitonh pisze:Do jakiego poziomu doleciny na edku przed powrotem do spadków??
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
karfa się na żartach to już w ogóle nie znają, forexy mózgi wypaliły_Kerad_ pisze:highend pisze:Ropa spadnie na $2-$5 ? Dooobre
po co piszesz takie bzdety?, zobacz w jakim dziale jesteś?
później "płaczesz" do moda o weryfikacje.......

teraz żaba gada tak samo jak ja gadałem 2 miesiące temu o ropie...
oczywiscie ja bylem w gorącej wodzie kąpany

-- Dodano: 07 sty 2016, 14:01 --
hasło dniapedro pisze:do oporusitonh pisze:Do jakiego poziomu doleciny na edku przed powrotem do spadków??

-- Dodano: 07 sty 2016, 14:08 --
he?drake pisze:od 12 tej Jankesi zaczną wyrzucać złoto ...... ale tylko czasowo

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Uczestnik
Najbliższym oporem dla Edka pozostaje 1,09 - https://www.tradingview.com/x/xRdAYd0C/
warto poświęcić 4 minuty na przeczytanie: http://stooq.pl/mol/?id=106
Jutro też jest dzień.
Nie ma co się zastanawiać, ładować L, ale nie po same jaja.highend pisze:ropa BRENT, faktycznie chyba dołek
troszkę naruszony więc cholera może jeszcze iść niżej(?), ale teraz raczej jakieś UP...
Ja kiszę straty na ropie od września i nic się nie boję
ciężko zrozumieć że ropa to surowiec a w takim przypadku "fundamenty" rządzą....
dla jasności,
jestem bez pozycji na ropie, czekam na zmianę "nastawienia" i reakcję po wejściu Iranu na rynek
Bemowo
odnośnie tych strat to pisałem żebyś budował piramidę spadkową a Ty chcesz się kopać z fundamentami
dla jasności,
jestem bez pozycji na ropie, czekam na zmianę "nastawienia" i reakcję po wejściu Iranu na rynek
Bemowo
odnośnie tych strat to pisałem żebyś budował piramidę spadkową a Ty chcesz się kopać z fundamentami

Ostatnio zmieniony 07 sty 2016, 14:17 przez _Kerad_, łącznie zmieniany 1 raz.
highend pisze:_Kerad_ pisze: he?złoto rośnie nadal i nadal rosło będzie....
aż do mojego TP, a potem może sobie spadać na 1032 jak pisał Żaba
jest dokładnie tak jak napisałem

Ucz się na błędach innych bo na własne nie starczy ci życia!
Nie ma przypadków są tylko znaki.
Nie ma przypadków są tylko znaki.
Uważam, że stosuję dobry MM (owszem trochę więcej kasy by się przydało włożyć, ale niedawno kupiłem motór), ponadto dla potrzeb własnej firmy kupuję olej napędowy - około 80 000 litrów rocznie więc traktuję straty na kontrakcie jako hedge._Kerad_ pisze:
Bemowo
Co do fundamentów - to uważam ze są przesłanki do wzrostów - niedawna reakcja Iran Arabia Saudyjska dały impuls wzrostowy, jak widać nie na wiele się on zdał. - Arabia saudyjska jest chyba największym producentem ropy na świecie i ich PKB opiera się w 63 % właśnie na ropie....
Technicznie - mamy nowy rok, nowy miesiąc, i to co teraz się tworzy może być pięknym knotem na świecy miesięcznej
-- Dodano: 07 sty 2016, 15:27 --
edek H4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wiem co masz na mysli.... ubieranie w L powiadasz... no zobaczymydrake pisze: jest dokładnie tak jak napisałem..... wyrzucają i to ostro co widać i słychać
.... trochę pomyślunku i doświadczenia wystarczy żeby to dostrzec .....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami