DayTrading: Czwartek 07.01.2016
Re: DayTrading: Czwartek 07.01.2016
ropa BRENT, faktycznie chyba dołek
troszkę naruszony więc cholera może jeszcze iść niżej(?), ale teraz raczej jakieś UP...
troszkę naruszony więc cholera może jeszcze iść niżej(?), ale teraz raczej jakieś UP...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
GBPUSD puściło wsparcie, ktoś ma jakieś zasięgi na to?
dzięki za odpowiedź, niemiaszek

Wygląda na 1.0950 okołospiter pisze:Edek wygląda obiecująco, ale zobaczymy jak się h4 zakończy.
Mocne i nerwowe ruchy na wszystkim.
edek - dotarł do zasieków, które wczoraj wskazywałem - większy przystanek powinien mieć miejsce
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
od 12 tej Jankesi zaczną wyrzucać złoto ...... ale tylko czasowo 

Ucz się na błędach innych bo na własne nie starczy ci życia!
Nie ma przypadków są tylko znaki.
Nie ma przypadków są tylko znaki.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
zerknij w tabelkę i DS2 1.4558 jako wsparcie jeszcze trzyma, ale tam nadal jest trend spadkowy, więc wsparcia pękają a od oporów się odbijaCR04 pisze:GBPUSD puściło wsparcie, ktoś ma jakieś zasięgi na to?
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
-
- Stały bywalec
Co z ropa niewiem czy mam przerabiać piec do centralnego ogrzewania 

niemiaszek pisze:zerknij w tabelkę i DS2 1.4558 jako wsparcie jeszcze trzyma, ale tam nadal jest trend spadkowy, więc wsparcia pękają a od oporów się odbijaCR04 pisze:GBPUSD puściło wsparcie, ktoś ma jakieś zasięgi na to?
rozumiem, czyli chodzi o poziomy niewidoczne na wykresie, tylko PP? spekulujesz wg tej koncepcji? pivoty się sprawdzają faktycznie?
Przypomnę Ropę którą wrzucałem D1: http://forex-nawigator.biz/forum/resour ... ali/122182
Brakujący wykres sobie dorysujcie
Fakt, liczyłem na 40 minimum, doszli tylko do 38 z groszami
Spadki obstawiałem w okolice 28usd. Zobaczymy. Narazie prawdopodobnie skończyła się trzecia fala w dużej 5 widocznej na wykresie, po korekcie powinna nastąpić jeszcze jedna fala spadkowa 5 w 5. Koniec między 30-28
Brakujący wykres sobie dorysujcie

Fakt, liczyłem na 40 minimum, doszli tylko do 38 z groszami

Spadki obstawiałem w okolice 28usd. Zobaczymy. Narazie prawdopodobnie skończyła się trzecia fala w dużej 5 widocznej na wykresie, po korekcie powinna nastąpić jeszcze jedna fala spadkowa 5 w 5. Koniec między 30-28

trzeba mieć jaja jak super saiyan
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
Daniel 12:12 Blessed is he that waiteth, and cometh to the thousand three hundred and five and thirty days.
- ConsiliumFX
- Gaduła
Nie martw się za darmo sprzedawać jej nie będą. Na razie czekam na ustabilizowanie sytuacji. Wzrosty i tak przyjdą.kubasinski pisze:Co z ropa niewiem czy mam przerabiać piec do centralnego ogrzewania