IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

informatuss
Uczestnik
Uczestnik

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: informatuss »

biznesman22 czekałeś na pieniądze czy podjąłeś jakieś kroki?

Ja mam ponad 12k "w trakcie" od dwóch tygodni, moja pierwsza i jedyna wypłata :evil:

Jurczycho
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Jurczycho »

Czekam na pieniądze już 1 M-c czasu.Robiłem wypłatę z Iron Fx,ale wtedy czekałem normalnie 4-5 dni roboczych.Powiem tak,jeżeli grupa z 160 chińczyków,potrafiła zrobić POZEW ZBIOROWY to i POLACY także potrafią.Mam kontakt z kilkoma osobami już.Jest plan zrobienia strony internetowej do ZEBRANIA większej liczby osób poszkodowanych.
Proszę o kontakt na mój E-Mail z poważnymi zgłoszeniami.Krzykaczy proszę o nie przeszkadzanie w naszym zamiarze.

-- 07 sty 2016, 18:01 --

Bardzo proszę Pana o kontakt ze mną,TEL: 733-225-230
Osobiście w Poniedziałek umawiam się z już mi znanym adwokatem.Szukam jak największej liczby osób poszkodowanych przez IRON FX.Jest nas już parę osób.Zapraszam chętnych do odzyskania swoich pieniędzy o kontakt z nami.Chcemy SPRAWY NASZE prowadzić za pomocą kancelarii prawne a nie za pomocą POŚREDNIKÓW.Zapraszam do kontaktu z nami w tej sprawie.

TEL 733-225=230

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: rotary »

Jurczycho pisze: Osobiście w Poniedziałek umawiam się z już mi znanym adwokatem.Szukam jak największej liczby osób poszkodowanych przez IRON FX.Jest nas już parę osób.Zapraszam chętnych do odzyskania swoich pieniędzy o kontakt z nami.Chcemy SPRAWY NASZE prowadzić za pomocą kancelarii prawne a nie za pomocą POŚREDNIKÓW.Zapraszam do kontaktu z nami w tej sprawie.
Jurczycho , a jakI to "znany" ci adwokat miałby się zająć tą sprawą, czy ma on doświadczenie w sprawach międzynarodowych i ile kosztuje przyłączenie się do ciebie i do niego (tak rozumiem wasz pozew zbiorowy) ?? :564:

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

dla niepoznaki szykuje się rebranding:
http://comparic.pl/ironfx-chce-handlowa ... owe-marki/

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

jamesfisher pisze:dla niepoznaki szykuje się rebranding:

A to "spryciarze". Trzeba trzymać rękę na spuście i omijać ich szerokim łukiem. A już myślałam, że upadną po takich numerach z wypłatami. Chińczyków się przestraszyli i jakoś się tam dogadują.

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

Wyczytałem na innym forum: "IronFX Global Limited zdecydował porzucić swój brand, który jest bez szans na rozwój przez swoje oszustwa i podzielić biznes między nowe marki: 8SAFE UK ( wcześniej IronFX UK), IronMarkets, FXGiants, OptionTitans, FXWin and FXOptim. Mają jednak tak skonstruowaną umowę z FC Barcelona, że jak rozwiążą ją przed czasem to prezesi stracą miliony, którymi poręczyli tę umowę sponsorską. Dlatego póki co korzystają jeszcze z brandu IronFX, ale jak tylko umowa się skończy, to nawet ich strona przestanie działać."

A ja i kilku moich znajomych wczoraj dostaliśmy wszyscy identycznego maila z adresu Investigations@ironfx.com : Following the Company's investigation for the accounts held with the Company and registered under the e-mail address, you are hereby informed that it has been established that an abusive trading activity has occurred on certain of those accounts and you are in breach of the terms and conditions relating to one or more promotions made available to those accounts. This is the Company's final response. The Company reserves the right to take all actions necessary in relation to the aforementioned abusive trading activity.

Cwancyk jest taki, że nigdy nie używałem żadnego bonusu czy też promocji IronFX :) Mam nadzieję, że ich zarząd pójdzie siedzieć a pracownicy, którzy pomagali w oszustwie dostaną przynajmniej spore kary finansowe.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

rotary pisze:Wyczytałem na innym forum: "IronFX Global Limited zdecydował porzucić swój brand, który jest bez szans na rozwój przez swoje oszustwa i podzielić biznes między nowe marki: 8SAFE UK ( wcześniej IronFX UK), IronMarkets, FXGiants, OptionTitans, FXWin and FXOptim. Mają jednak tak skonstruowaną umowę z FC Barcelona, że jak rozwiążą ją przed czasem to prezesi stracą miliony, którymi poręczyli tę umowę sponsorską. Dlatego póki co korzystają jeszcze z brandu IronFX, ale jak tylko umowa się skończy, to nawet ich strona przestanie działać."

A ja i kilku moich znajomych wczoraj dostaliśmy wszyscy identycznego maila z adresu Investigations@ironfx.com : Following the Company's investigation for the accounts held with the Company and registered under the e-mail address, you are hereby informed that it has been established that an abusive trading activity has occurred on certain of those accounts and you are in breach of the terms and conditions relating to one or more promotions made available to those accounts. This is the Company's final response. The Company reserves the right to take all actions necessary in relation to the aforementioned abusive trading activity.

Cwancyk jest taki, że nigdy nie używałem żadnego bonusu czy też promocji IronFX :) Mam nadzieję, że ich zarząd pójdzie siedzieć a pracownicy, którzy pomagali w oszustwie dostaną przynajmniej spore kary finansowe.

Z tego co wiem to większość polskich klientów nie korzystała nigdy z IRONOWEGO bonusa Dla nich to investigation to tylko taka wymówka. Nie wiem jak u Chińczyków, ale z tego co czytałam na forach to ściemniają na maxa z tym śledztwem. Najgorsze jest to, że polskich klientów mają gdzieś. Kara jest jedna omijać ich jak największym łukiem.

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

monikaforexpolska pisze:
rotary pisze: Cwancyk jest taki, że nigdy nie używałem żadnego bonusu czy też promocji IronFX :) Mam nadzieję, że ich zarząd pójdzie siedzieć a pracownicy, którzy pomagali w oszustwie dostaną przynajmniej spore kary finansowe.
Z tego co wiem to większość polskich klientów nie korzystała nigdy z IRONOWEGO bonusa Dla nich to investigation to tylko taka wymówka. Nie wiem jak u Chińczyków, ale z tego co czytałam na forach to ściemniają na maxa z tym śledztwem. Najgorsze jest to, że polskich klientów mają gdzieś. Kara jest jedna omijać ich jak największym łukiem.
To jest jasne jak słońce, że trzeba ich omijać szerokim łukiem, tyle że najważniejsze jest żeby działać, odzyskać pieniądze i pozamykać drani :569: W mojej sprawie jest już wyznaczony termin. Zobaczymy czy się uda, czy tak jak mówią, na Cyprze jest wszędzie korupcja. :evil:

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

To jest jasne jak słońce, że trzeba ich omijać szerokim łukiem, tyle że najważniejsze jest żeby działać, odzyskać pieniądze i pozamykać drani :569: W mojej sprawie jest już wyznaczony termin. Zobaczymy czy się uda, czy tak jak mówią, na Cyprze jest wszędzie korupcja. :evil:[/quote]

Z tym "pozamykaniem" fizycznym to według mnie będzie kłopot. Pewnie dlatego był świadomy wybór Cypru. Nie wiem czy stracili faktycznie na tych promocjach, czy bardziej na krachu ze stycznia zeszłego roku. Chcą przetrwać ale na to nie zasługują. Jednak ich determinacja pokazuje, że ten kawałek tortu (rynek detaliczny FOREX) to smaczna kość, na której muszą nieźle zarabiać jak nie ma wydarzeń nadzwyczajnych.

rotary
Stały bywalec
Stały bywalec

monikaforexpolska pisze::
Z tym "pozamykaniem" fizycznym to według mnie będzie kłopot. Pewnie dlatego był świadomy wybór Cypru. Nie wiem czy stracili faktycznie na tych promocjach, czy bardziej na krachu ze stycznia zeszłego roku. Chcą przetrwać ale na to nie zasługują. Jednak ich determinacja pokazuje, że ten kawałek tortu (rynek detaliczny FOREX) to smaczna kość, na której muszą nieźle zarabiać jak nie ma wydarzeń nadzwyczajnych.[/quote]

Masz rację, pewnie, że będzie ciężko ich pozamykać, ale kto próbuje ten nic nie osiągnie. Widzę jak moi prawnicy ich cisną i przyznam, że takiej determinacji dawno nie widziałem u ludzi. Dopiero po efektach będzie można faktycznie to ocenić, ale fakt że naganiacze i prezesi IronFX powinni pójść siedzieć jest niezaprzeczalny. Na forexie nieźle zarabiają na pewno wszyscy poza klientami, którzy wpłacają tam kasę. Oczywiście mówię o ogóle, bo są tacy inwestorzy, którzy zarabiają i chwała im za to. Natomiast w przypadku IronFX co z tego, że zarobili jak i tak kasy od złodziei nie mogą wyrwać.

Rano rozwiałem z kolegą, który dostał maila od IronFX mówiącego o tym, że nie znaleźli na jego rachunku żadnych nadużyć bonusu. No i co z tego, jak przelewu i tak nie dostał ... Tylko sąd na nich zadziała, te maile i proszenie nic nie da.

ODPOWIEDZ