Wrzucić jakiś wykres, to podyskutujemy.Goldem pisze:Czy nikt nic dziś nie robi? Czy jesteście zajęci lizaniem ran.To nie koniec zawirowań i początek rzezi złotego
słuszna uwagaandrut pisze:Wrzucić jakiś wykres, to podyskutujemy.Goldem pisze:Czy nikt nic dziś nie robi? Czy jesteście zajęci lizaniem ran.To nie koniec zawirowań i początek rzezi złotego
Radziłbym trzymać sie od PLN z daleka. Sytuacja polityczna nieciekawa, trend rosnący. Ruchy na PLN bardzo duże. Ten swap na + to niewart żadnego ryzyka.Damian2 pisze:Nowy rok, czas powrócićZłotówka szykuje dla mnie powoli okazje do S...
Spokojnie nie teraz, powiedziałem, że powoli się szykuje, czekam na eurpln powyzej 4.40Cblondyn pisze:Radziłbym trzymać sie od PLN z daleka. Sytuacja polityczna nieciekawa, trend rosnący. Ruchy na PLN bardzo duże. Ten swap na + to niewart żadnego ryzyka.Damian2 pisze:Nowy rok, czas powrócićZłotówka szykuje dla mnie powoli okazje do S...
tak trzymaj, Twoje pieniadze, twoja decyzjahighend pisze:złoto złoto złoto...
Tomaszu - jest popyt na złoto i nie sądzę, ze to wpuszczanie w maliny elkowiczów.... Ci co czekają na 950 mogą przespać wzrosty.
a popyt wynika zapewne z tego co się dzieje na giełdach i nawet silny dolar złotu nie szkodzi.
Mówię Wam, że śniła mi sie świeca na złocie od teraz do 12xx - 13xx... jedna świeca - ładna duża na miesięcznym
Fala B zielona 5cio falowa, ? dobrze to odczytujeTGV2 pisze: