zamknąłem na 1,08dsokol pisze:a nie lepiej było na 1,09 wziąć eS-kę?roody80 pisze:me too, może pare pestek wpadniehighend pisze:Ktos eLknal edka w dolku czy tylko ja?

zamknąłem na 1,08dsokol pisze:a nie lepiej było na 1,09 wziąć eS-kę?roody80 pisze:me too, może pare pestek wpadniehighend pisze:Ktos eLknal edka w dolku czy tylko ja?
Liczysz na powtórkę 31marca 1 kwietnia? Wtedy to był prima aprilishighend pisze:Ktos eLknal edka w dolku czy tylko ja?
Tak z ciekawosci. Zrealizowałeś swój sl ?atlanticos pisze:moje kreski mówią że jeszcze w tym tygodniu zobaczymy edka powyżej 1.09, a około 20 stycznia 1.11 i zakończymy doji na miesięcznej świecy
wow.... to są konkretne daty i wartości, will see..atlanticos pisze:moje kreski mówią że jeszcze w tym tygodniu zobaczymy edka powyżej 1.09, a około 20 stycznia 1.11 i zakończymy doji na miesięcznej świecy
podoba mi sie na tym forum to że każdego najbardziej interesują nie własne pozycje tylko wszystkich dookołaFxTag pisze:Tak z ciekawosci. Zrealizowałeś swój sl ?atlanticos pisze:moje kreski mówią że jeszcze w tym tygodniu zobaczymy edka powyżej 1.09, a około 20 stycznia 1.11 i zakończymy doji na miesięcznej świecy