Żeby nie zaśmiecać dziennika Dambo - odpowiem w swoim.
klonmarcin weź człowieku się nie ośmieszaj, bo wstawiasz analizę po fakcie. Już wielokrotnie była poruszana kwestia, że do podglądu konta danbo każdy ma dostęp, a Ty wstawiasz wybrane transakcje i nie chcesz podpiąć myfxbook, mimo, że możesz ukryć większość informacje i udostępnić tylko te, które i tak publikujesz w dzienniku
To, że Danbo prowadzi myfxbook to dobrze - jego wybór - i chwała mu za to.
klonmarcin weź człowieku się nie ośmieszaj, bo wstawiasz analizę po fakcie.
To, że napisałem w jego dzienniku nie znaczy, że masz obrażać mnie i mój dziennik. Wpis odnosił się prawie w całości do trade danbo. I jak dobrze się przyjrzysz to zobaczysz na tym screenie, że napisałem o tym iż ostatnia linia obrony to H1 z 17 godziny w dniu 15.12. Co tutaj po fakcie ???? Taką decyzję bym podjął niezależnie co by się potem stało - i szukałbym okazji na następne wejście. To, że wiem teraz o tym spadku 190p nie znaczy, że gdybym nie wiedział o nim - tj. w dniu 15.12 to bym trzymał stratną pozycję bo "może odbije".
Kod: Zaznacz cały
Tak dziwnym trafem zazwyczaj wtedy jak pozycja była już na BE :) a jeśli ktoś wstawia transakcje na żywo, to co szkodzi podpiąć myfxbook? To tylko ułatwia sprawę, a wstydliwe informacje zawsze można ukryć
To jest już gruba przesada. Nie mówię, że zawsze wstawiam od razu po wejściu - ale zawsze można dyskutować co znaczy słowo "zazwyczaj".
Nie mam teraz czasu szukać, kiedy ostatnio tak grałem "na żywo" - ale jeśli śledzisz uważnie dziennik to spokojnie znajdziesz takie trade - zarówno w ostatnim okresie - jak i dawniej..... gdzie wpis na forum był prawie natychmiast po wejściu. I oczywiście cena w ciągu minuty nie zdążyła zajść tak daleko aby dać możliwość zabezpieczenia na BE+1.
Ale obiecuję Ci - znajdę takie pozycje....
Ale tak właściwie co Ci da ten mój myfxbook ??? Nie zastanawia Cię dlaczego nie jest publiczny ??? może chodzi tutaj o inne kwestie niż "ściema" ???
Ale rozważę upublicznienie myfxbook - ale na pewno nie dla konta na, którym teraz gram i na pewno nie teraz........
ps. w załączeniu wczorajsze trade - cały czas gram na osłabienie euro lub umocnienie dolara. Tj. na to co ostatnio było na analizach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.