Admiral Markets - Wątek II
-
- Maniak
Re: Admiral Markets - Wątek II
od wczoraj mam po godz. 9 rano (jak mniemam największa płynność) spread na EURUSD na koncie admiral markets między 1,4 do 2,0 pipsów!!! totalna paranoja. Gdzie te czasy jak Admiral oferował na tym koncie 0,8 do 1,1 pipsa spreadu?
teraz (10:35) cwaniaki zmniejszyli na 0,8 do 1,2 jak będzie mielonka.
Hejirmentruda pisze:od wczoraj mam po godz. 9 rano (jak mniemam największa płynność) spread na EURUSD na koncie admiral markets między 1,4 do 2,0 pipsów!!! totalna paranoja. Gdzie te czasy jak Admiral oferował na tym koncie 0,8 do 1,1 pipsa spreadu?
Najlepiej zrób wideo z zawieranej transakcji wtedy dowiesz się jaK TO WYGLĄDA MOŻESZ SIĘ ZDZIWIĆ.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Maniak
Sugerujesz, że jestem mocniej ruchany, niż mi się zdaje?SEROL666 pisze:Hejirmentruda pisze:od wczoraj mam po godz. 9 rano (jak mniemam największa płynność) spread na EURUSD na koncie admiral markets między 1,4 do 2,0 pipsów!!! totalna paranoja. Gdzie te czasy jak Admiral oferował na tym koncie 0,8 do 1,1 pipsa spreadu?
Najlepiej zrób wideo z zawieranej transakcji wtedy dowiesz się jaK TO WYGLĄDA MOŻESZ SIĘ ZDZIWIĆ.
Co mam konkretnie zobaczyć?
-- 21 paź 2015, 20:03 --
dalej parodia z tym spreadem na edku w admiralu, teraz od 1,5 do 2,1 pipsa. w ciągu dnia pojawiały się takie wartości jak 0,8 do 1,1 ale to na ułamki sekund.
Czy admiral zawiadamia US o swoich klientach czy nie ma takiego obowiązku?
Hej.
Zadzwonili do mnie ostatnio z AM i powiedzieli, że jak przeniosę rachunek z Gabinetu Inwestora w AM AS do AM UK i wpłacę na rachunek kwotę w wysokości minimum ceny szkolenia oferowanego przez http://tradingelite.pl/ to zapłacą mi za to szkolenie. Czy ktoś z Was z tego skorzystał? Skłaniam się do skorzystania ze szkolenia Become a Trader: http://tradingelite.pl/become-a-trader/.
Co o tym myślicie?
Zadzwonili do mnie ostatnio z AM i powiedzieli, że jak przeniosę rachunek z Gabinetu Inwestora w AM AS do AM UK i wpłacę na rachunek kwotę w wysokości minimum ceny szkolenia oferowanego przez http://tradingelite.pl/ to zapłacą mi za to szkolenie. Czy ktoś z Was z tego skorzystał? Skłaniam się do skorzystania ze szkolenia Become a Trader: http://tradingelite.pl/become-a-trader/.
Co o tym myślicie?
"W Bogu wszelkie nasze bogactwo."
Czy na koncie realnym także była taka szpilka ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z tego co usłyszałem - na własne uszy - to NIE ale gdy zostaną o to "poproszeni" to tak.00001 pisze:Czy admiral zawiadamia US o swoich klientach czy nie ma takiego obowiązku?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
-
- Pasjonat
Obawiam się, że nadchodzą czasy, że lepiej nie myśleć w ten sposób. Moja koleżanka pracuje w US i mówi, że teraz będą sprawdzać wszystko.
-
- Maniak
nie, nie było. u mnie jest malenkie doji.g@briel pisze:Czy na koncie realnym także była taka szpilka ?
-- 06 sty 2016, 15:08 --
Obawiam się, że za chwilę samo myślenie będzie karalne.monikaforexpolska pisze:Obawiam się, że nadchodzą czasy, że lepiej nie myśleć w ten sposób. Moja koleżanka pracuje w US i mówi, że teraz będą sprawdzać wszystko.
Ale do rzeczy - a co jeśli mam konto u jakiegoś dziwnego brokera poza UE?
Witam ciekami mnie Wasza opinia o admiral markets supreme edition - jak sie sprawdza ta nakładka w handlu.
Jaka jest najnowsza opinia o Admirałach. Siedziba już w Uk nie Estonia. Czy polecacie ich konto ECN i narzędzia wspomagające handel. (supreme edition)
Jaka jest najnowsza opinia o Admirałach. Siedziba już w Uk nie Estonia. Czy polecacie ich konto ECN i narzędzia wspomagające handel. (supreme edition)